Sunsystems Sunseal Black Out

Sunseal Black Out on MSE-ikkunoiden välitilaan asennettava kaihdin, jolla voidaan saavuttaa huonetilan pimennys. Alaslaskettuna tuotteella saavutetaan täysin tiivis pinta ikkunoiden välitilaan. Sunseal Black Out kaihtimen pimennyskangas kulkee ikkunan välitilaan asennettavassa sivukanaalissa. Tuotteella saavutetaan tehokas huonetilan pimennys sekä estetään tutkitusti (VTT) lämpöenergian karkaamista ikkunoista eli parannetaan ikkunoiden U-arvoa. Tehokkaiden Sunseal-aurinkosuojatuotteiden avulla voidaan siis säädellä ikkunan g-arvoa ja U-arvoa tarpeen mukaan!

Sunseal-aurinkosuojat toimivat omalla virtalähteellään, jolloin ikkunoihin ei tehdä reikiä eikä sähkötöitä tarvita. Yhdellä kaukosäätimellä voidaan esimerkiksi ohjata 16 eri kaihdinta tai kaihdinryhmää. Suurempiin kiinteistöihin tai toimistorakennuksiin on mahdollista tehdä oma ohjausjärjestelmä. Monipuoliset Sunseal-tuotteet ovat myös liitettävissä rakennuksen olemassa olevaan ohjausjärjestelmään.

  • Täydellinen pimennys (lähes 100%)
  • Parantaa ikkunan U-arvoa (kangas tiivistää ikkunaa)
  • Helppo ja yksinkertainen asennus (ei reikiä, tankoja tai nuppeja ikkunoihin)
  • Turvallinen asennus ja käyttö (ei roikkuvia naruja)
  • Ei rasita julkisivua (ikkunapinnan takana)
  • Pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa (suojassa käyttäjältä ja ulkoilmalta)

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.