Sunsystems Sunseal Lift

Sunseal-kaihtimet on moottoroidun version lisäksi saatavana nyt myös käsikäyttöisenä.

Käsikäyttöisessä Sunseal-kaihtimessa on Lift-turvamekanismi, joka sisältää Lift nostonarun integroidulla säätömekanismilla. Kevytkäyttöisen ja lapsiturvallisen Lift-mekanismin ansiosta Sunseal-kaihdinta voidaan nostaa ja laskea tarpeen mukaan portaattomasti. Nostonaru lukitaan pyörättämällä naru lukitusosan ympärille.

Uusi käsikäyttöinen Lift-mekanismi on moottorikäyttöistä sisartaan edullisempi, mikä tuo huipputehokkaat SunSeal-kaihtimet nyt kaikkien ulottuville. Sunseal Lift -mekanismilla varustetut Screen ja DimOut -kaihtimet on saatavana lähes kaikkiin MSE-ikkunoihin. Kaihdin asennetaan siisitisti ikkunoiden välitilaan, jossa aurinkosuoja on tehokkaimmillaan.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.