Sunsystems Sunseal Screen

Sunseal on uusi, huippulaatuinen auringonsuoja, jolla saavutetaan erittäin tehokas auringonsuojaus sisätiloihin. Uudet ja lähes huoltovapaat Sunseal Screen ja Sunseal Black Out -kaihtimet toimivat yksin tai yhdessä ikkunoiden välitilassa. Yhdessä käytettynä saat vapauden valita milloin tarvitset vain auringonsuojausta ja milloin myös pimennystä. Sunseal on nykyaikainen ja energiatehokas vaihtoehto sälekaihtimille.

Sunseal Screen on MSE-ikkunoiden välitilaan asennettava kaihdin, jolla voidaan saavuttaa jopa 95% aurinkoenergian torjunta, peittämättä maisemaa ja pimentämättä tilaa.  Ikkunoiden välitilaan asennettava screenkaihdin on lähes yhtä tehokas kuin ikkunan ulkopuolelle asennettavat auringonsuojat ja selkeästi tehokkaampi kuin sälekaihdin. Sunseal Screen -kaihtimen tarkoituksena on poistaa mahdollisimman tehokkaasti auringon tuottamaa lämpösäteilyä kuitenkaan vähentämättä liiaksi luonnollista valoa sisätilassa. Selektiivilasista tai ikkunakalvosta poiketen, tehokkaiden Sunseal Screen -kaihtimien avulla voidaan säädellä ikkunan g-arvoa tarpeen mukaan.

  • Ulkopuolelle asennettavan auringonsuojan teho (suodattaa jopa 95% aurinkoenergiasta)
  • Ei peitä maisemaa (läpinäkyvä kangas)
  • Helppo ja yksinkertainen asennus (ei reikiä, sähkötöitä, tankoja tai nuppeja ikkunoihin)
  • Turvallinen asennus ja käyttö (ei roikkuvia naruja, hirttäytymisvaaraa)
  • Ei rasita julkisivua (ikkunapinnan takana)
  • Pitkäikäinen ja huoltovapaa (suojassa käyttäjältä ja ulkoilmalta)

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.