Sunsystems Tess -screenkaihtimet 140/440

Sunsystems Tess-screenkaihtimet on varustettu patentoidulla kankaan kiristysmekanismilla. Screenkaihtimet voidaan asentaan sekä vaakatasoon että pystysuoralle pinnalle. Tess – screenkaihdin on aina moottorikäyttöinen ja siihen voidaan yhdistää radio-ohjaus.

Sekä ulko- että sisäpuolelle asennettavat Tess -screenkaihtimet estävät kuuman ilman leviämisen sisätiloihin. Tehokkaat screenkaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymän sisältä ulos. Tess screenkaihtimet voidaan valmistaa joko Soltis screen-kankaasta tai vaikka markiisin 100% akryylikankaasta.

  • Tess 100 – on sisäpuolelle tarkoitettu screenkaihdin. Yhdellä kaihtimella pystytään suojaamaan jopa 18 m2 ala.
  • Tess 440 – screenkaihdin on suunniteltu käytettäväksi lasin tai ikkunan ulkopuolelle. Yhdellä Tess 440 -screenkaihtimella voidaan kattaa 16 m2 alue.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.