Sunsystems Vivista – parvekemarkiisi

Vivista- parvekemarkiisi on pystysuoraan kulkeva markiisi. Vivistaa käytetään aurinkosuojana parvekkeilla sekä korkeissa ikkunoissa ja myös esimerkiksi grillikatoksissa. Kiristettävät sivuohjausvaijerit estävät tehokkaasti kankaan heilumisen tuulessa ja toimii osittain myös tuulensuojana. Vivista – parvekekaihdin on asennettavissa niin kattoon kuin seinään.

Kankaana parvekemarkiisissa voidaan käyttää joko normaalia markiisikangasta tai reikäistä screenkangasta, jolloin näkyvyys ulos säilyy. Esimerkiksi Soltis screen -kankaat soveltuvat erinomaisesti Vivista -parvekemarkiisiin.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.