Svedbergs Classic Korkea kaappi 40

524.00 €

Kaikissa ovissa on vaimennetut liukukiskot, joiden ansiosta ovi sulkeutuu hitaasti ja pehmeästi. Korkea kaappi voidaan varustaa 230V pistorasialla hiustenkuivaajalle, sähköhammasharjalle tms. (saatavana myös vikavirtasuojallinen pistorasia). Värivaihtoehdot valkoinen sileillä, kehysovilla ja tammi sileillä tai kehysovilla.

  • Saatavana myös peiliovella, kahdella ovella, yhdellä ovella + laatikolla, huurrelasiovella sekä huurrelasiovella + laatikolla

Svedbergs

http://www.svedbergs.fi/

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston. Kaikki kylpyhuonekalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina. Yksi etu Svedbergsin toimituksissa on, että kaikki tuotteet saa yhdeltä ja samalta toimittajalta. Koko kylpyhuone saapuu kotiisi samalla kertaa. Se tarkoittaa myös, että materiaalit, värit ja toiminnot sopivat yhteen.