Swim & Fun hiekkasuodatinjärjestelmä ClearWater compact

Hiekkasuodatinjärjestelmä enintään 20 000 litran uima-altaisiin, mukana esisuodatin, 7-tiekansiventtiili, painemittari ja suodatinalusta sekä mahdollisuus UV-valojen asennukseen.

Hiekkasuodatinjärjestelmä ClearWater Compact sisältää 7-tiekansiventtiilin, painemittarin ja suodatinalustan suodattimelle ja pumpulle. Pumppu on tarkoitettu enintään 20 000 litran uima-altaisiin. 0,3 hv / 250 W / 4 500 litraa/h.  Pumpussa on kätevä esisuodatin, ja sen puhdistuskapasiteetti on 4 500 litraa tunnissa normaalilla 0,4 baarin käyttöpaineella. Säiliöön mahtuu 12 kg hiekkaa.

ClearWater Compact -hiekkasuodattimessa on ainutlaatuisia teknisiä toimintoja. Yksi niistä on mahdollisuus integroida hiekkasuodattimen kanteen UV-valo, joka tuhoaa levän ja itiöt ilman kemikaaleja.

Lisäksi ClearWater Compact voidaan varustaa suodatinlisäosalla, jossa on 75 biokuulaa ja jolloin suodatinta voidaan käyttää myös puutarhan kalalampien puhdistukseen. Biokuulilla varustettu lisäosa on lisävaruste.

ClearWater Compact toimitetaan käyttövalmiina tarvittavien vakiomittaisten allasletkujen (Ø 32/38 mm) kanssa. Letkuun ei tarvitse asentaa välikappaleita, ja hiekkasuodatin on helppo asentaa suoraan kaikkiin altaisiin, joissa on normaali pumppuliitäntä. 

ClearWater-sarja erottuu muotoilunsa puolesta merkittävästi edukseen muihin hiekkasuodatinpumppuihin verrattuna.

0.00 €

Swim & Fun

http://www.swim-fun.dk

Pohjoismainen uima-allaskemikaaleihin erikoistunut yritys.