Termax K-40

Termax K-40 on yläpaloperiaatteella toimiva kiinteiden polttoaineiden lämmityskattila tilavalla 1/2 m pesällä. 40 kW teho riittää isompaankin kiinteistöön. Lämmönvaihdinosa sisältää kolme vesijäähdytteistä kanavaa, jotka ottavat tehokkaasti lämmön talteen.

Suuri valurautainen täyttöluukku helpottaa puun lisäystä, eikä se väänny ja ala vuotamaan päästäen savua huoneeseen teräksisien täyttöluukkujen tapaan.

Puukattila kuuluu varustaa 1000-3000 l energiavaraajalla sekä lataustermostaatilla (esim. laddomat 21). Lisätilauksesta kattiloihin saa stokeraukon vasempaan tai oikeaan kylkeen. Täyttöluukussa on myös varaus öljypolttimelle.

0.00 €

Oy Termocal Ab Termax

http://www.termax.fi/

Oy Termocal Ab Termax suunnittelee ja valmistaa kiinteistöjen lämmitystuotteita. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Hangossa. Lämmitystuotteet ovat kotimaisia TERMAX-kattiloita ja varaajia, joiden valmistus aloitettiin vuonna 1991. Aikaisemmin tuotannossamme Hangossa valmistettiin lämmitystuotteita ETNA-tuotemerkillä vuosina 1958-1991. Tuontituotteita ovat mm. ruotsalaisia Termax Osby ja Parca lämmityskattilat.