Termax Pellet 25 Cr

Pellet 25 Cr on suomalainen 80-250 m2 kokoisiin omakotitaloihin suunniteltu pellettikattila. Kattilan on suunniteltu pystysuuntaisella konvektiorakenteella, jolloin leijutuhka ei jää eristeeksi tulipinnoille.

Kattila on varustettu pikanuohouslaitteella, joka tekee kattilan puhdistuksesta entistä helpomman. Poikkeuksellinen pitkä ja iso tulipesä mahdollistaa eteenpäin ja ylöspäin palavien pellettipolttimien käytön, sekä myös öljypolttimen ja bioöljypolttimen käytön huippuhyötysuhteella. Tämä on hyvä mahdollisuus asiakkaille, jotka haluavat siirtyä myöhemmin pellettilämmitykseen ilman kattilanvaihtoa.

Kattilassa ei ole muoviosia polttimen lähellä paloturvallisuuden vuoksi. Käyttövesi tuotetaan kuparikampakerukalla, ei sähköä kuluttavalla lämmönvaihtimella (kiertovesipumppu). Tällöin myös huollon tarve on minimoitu. Kaikki savukaasut nousevat ylöspäin, jolla on minimoitu veto-ongelmat, koska savukaasujen ei tarvitse kiertää missään vaiheessa alaspäin.

0.00 €

Oy Termocal Ab Termax

http://www.termax.fi/

Oy Termocal Ab Termax suunnittelee ja valmistaa kiinteistöjen lämmitystuotteita. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Hangossa. Lämmitystuotteet ovat kotimaisia TERMAX-kattiloita ja varaajia, joiden valmistus aloitettiin vuonna 1991. Aikaisemmin tuotannossamme Hangossa valmistettiin lämmitystuotteita ETNA-tuotemerkillä vuosina 1958-1991. Tuontituotteita ovat mm. ruotsalaisia Termax Osby ja Parca lämmityskattilat.