Thermia Diplomat Optimum G3

Suuret säästöt ylivoimaisen vuotuisen hyötysuhteen ansiosta Thermia Diplomat Optimum G3:n vuotuinen hyötysuhde on ylivoimainen ainutlaatuisten teknisten ratkaisujensa ansiosta. Sen avulla voit alentaa lämmityskustannuksiasi jopa 85 prosenttia.

Erinomainen HGW-tekniikkamme käyttää talon lämmitysjärjestelmää käyttöveden lämmitykseen. Kotia lämmittäessäsi saat näin lämpimän käyttöveden kaupan päälle. HWG-tekniikan avulla saat siis erityisen suuren määrän lämmintä käyttövettä. Se laskee vuosittaisia kustannuksiaksi entisestään.

Sisäänrakennetun TWS-tekniikan ansiosta käyttövesivaraaja täyttyy nopeammin ja kuumemmalla vedellä kuin tavanomaiseen tekniikkaan perustuvassa järjestelmässä.

Optimointi luo ihanteelliset olosuhteet lämpöpumpun toiminnalle. Pumppu toimii mahdollisimman tehokkaasti minimoiden samalla energiankulutuksen – sekunti sekunnilta, vuorokauden ympäri.

0.00 €

Thermia

http://www.thermia.fi

Thermia on ruotsalainen lämpöpumppumerkki, jota Suomessa myy ja markkinoi Thermia Lämpöpumput. Thermian lämpöpumppujärjestelmät lämmitykseen, veden lämmitykseen ja viilennykseen kehitetään ja valmistetaan Ruotsissa. Thermia on toiminut lämmityksen parissa jo 90 vuotta, joista 40 vuotta lämpöpumppujen saralla. Edustamme yhtä Euroopan moderneimmista valmistajista tutkimuksen ja kehityksen saralla. Perinteiden ja innovatiivisen ajattelun avulla pyrimme jatkuvasti kehittämään jokaista yksittäistä lämpöpumpputekniikan osa-aluetta siitä huolimatta, että jo tänä päivänä valmistamme yhtä markkinoiden parhaimmista ratkaisuista. Loppuasiakkaalle se merkitsee aina parasta taloudellista ratkaisua, turvallisuutta ja mukavuutta. Thermia Lämpöpumput on osa Oy Danfoss Ab:ta ja kuuluu tanskalaiseen Danfoss-konserniin. Olemme yksi johtavia yrityksiä Euroopan lämpöpumppumarkkinoilla ja olemme vahvassa kasvuvaiheessa. Thermia Lämpöpumpuilla on 73 miljoonan euron liikevaihto ja noin 200 työntekijää eri maissa. Thermian tuotanto ja kehitystyö tapahtuu Arvikassa Ruotsissa. Omistaja Danfoss, jonka pääkonttori sijaitsee Nordborgissa, on Tanskan suurin teollisuuskonserni. Danfossin liikevaihto on 4,3 miljardia euroa ja se työllistää yli 20 000 työntekijää. Danfoss on maailmanlaajuinen konserni, jolla on yli 100 toimipaikkaa. Lue lisää http://www.danfoss.com/ Asiantuntevia ja koulutettuja Thermia lämpöpumppujen jälleenmyyjiä on Suomessa jo lähes 50.