Uponor-harmaavesisuodatin koti

Uponor-harmaavesisuodatin Koti omakotitalon ja kakkosasunnon ekologiseen jätevesien käsittelyyn

Uponor-harmaavesisuodatin Koti soveltuu omakotitaloille ja kakkosasunnoille. Se on huoleton ratkaisu jätevesien käsittelyyn ja sopii sellaisenaan myös talvikäyttöön. Uponor-harmaavesisuodatin Koti sopii pieneen tilaan, eikä maaperätyypillä ole väliä. Järjestelmä voidaan sijoittaa myös korkean pohjaveden alueille ilman erillistä maaperätutkimusta.

Uponor-harmaavesisuodatin Koti

Uponor-harmaavesisuodatin Koti asennetaan maan alle ja se vaatii eteensä saostussäiliön. Tarvittaessa suodattimen eteen tai perään voidaan lisästä pumppukaivo. Harmaavesisuodattimen lisäksi wc-vesille tulee hankkia umpisäiliö tai kuivakäymälä.

Uponor-harmaavesisuodatin Koti on erittäin helppohoitoinen järjestelmä. Saostussäiliön tyhjennys joka toinen vuosi ja suodatinturpeen vaihto kerran viidessä vuodessa riittää. Järjestelmä on erittäin varmatoiminen, sillä se ei käytä sähköä tai kemikaaleja, eikä siinä ole liikkuvia osia.

Testattu puhdistusteho

Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) pitkäaikaistestissä Uponor-harmaavesisuodatin Koti saavutti erinomaiset puhdistustulokset.

Valitse kun…

  • Kohde on omakotitalo tai kakkosasunto
  • Kohde on mökki tai vapaa-ajanasunto, jolla vietetään paljon aikaa
  • Kohde on mökki, jolla on paljon talvikäyttöä
  • Kohteessa käytetään paljon vettä

Lue lisää Uponor koti-harmaavesisuodattimesta >

0.00 €