Uponor-mökkikaivo

Helppo ja edullinen valinta kesämökeille

Kesämökeilläkään ei enää saa laskea jätevesiä minne tahansa. Jos vedenkäyttö on vähäistä tai kantoveden-omaista, tärkeintä on huolehtia jätevesien imeytyksestä maaperään tai puhdistamoon ja siten estää niiden valuminen suoraan vesistöön.

Uponorin mökkituotteet tarjoavat edullisen ja helpon ratkaisun kesämökeille. Uponor-saunakaivo on saunan pesuvesille ja Uponor-mökkikaivo on keittiön talousjätevesille.

Jos mökillä on mm. suihku tai tiskikone, voidaan talousjätevedet käsitellä harmaavesisuodattimessa. WC-vedet johdetaan umpisäiliöön tai vaihtoehtoisesti käytetään kuivakäymälää.

Nämä mökkiratkaisut soveltuvat omatoimiselle mökin kunnostajalle – valmista syntyy helposti ja nopeasti. Valmiit tuotepaketit on helppo kuljettaa auton takakontissa tai peräkärryssä.

 

Kesämökin keittön talousjätevesille Uponor-mökkikaivo

Rasvaisia tiskivesiä varten Uponor-saunakaivon eteen on hyvä lisätä Uponor-mökkikaivo. Mökkikaivo varastoi jäteveden sisältämän rasvan ja kiintoaineen, ja selkeytynyt vesi johdetaan saunakaivoon imeytettäväksi. Ilman mökkikaivoa keittiövesien sisältämä rasva tukkii saunakaivon imeytysreiät.

Uponor-mökkikaivo toimitetaan saunakaivon tavoin asennusvalmiina pakettina, jossa säiliön puoliskot on laitettu sisäkkäin. Mukana tulevat asennusohjeet. Mökkikaivo painaa saunakaivon tavoin vain 16 kg, joten se on helppo kuljettaa ja asentaa. Mökkikaivo tyhjennetään tarvittaessa tai vähintään joka toinen vuosi.

Lue lisää Uponor-mökkikaivosta > 

0.00 €