Weber Performer Deluxe

Kaasusytytysjärjestelmän avulla voit keskittyä loihtimaan vieraillesi mukavaa tunnelmaa ja herkullisia ruokia – ilman touhuamista piippusytyttimen ja sytytyspalojen parissa. Kaasuliekki sytyttää briketit nopeasti, jonka jälkeen voit sammuttaa sen ja jatkaa grillaamista briketeillä. Performer® Deluxe on varustettu ajastimella, joka voidaan asettaa hälyttämään tietyn ajan kuluttua. Lisäksi grillissä on työtaso, jolla voit kätevästi valmistaa salaatin, kastikkeen tai vaikkapa leikata grillaamasi lihan ilman, että joudut juoksemaan keittiön ja grillin välillä. Huippuluokan brikettigrillausta.

  • 10 vuoden takuuohjelma
  • Grillausalue: 57 cm
  • Posliiniemaloitu pohja ja kansi
  • Sähköinen kaasusytytys
  • Digitaalinen ajastin
  • Kannessa integroitu lämpömittari
  • Teräksinen One Touch® -puhdistusjärjestelmä
  • Kuumuutta kestävä työtaso
  • 2 Char-Basket™-brikettikoria
  • Char-Bin™-säilytyslaatikko esimerkiksi brikettejä varten
  • Tilava tuhkalaatikko
  • Alumiinipelti
  • Kätevä kansipidike
  • Nailonkahvassa alumiininen lämpösuoja
  • 3 välinekoukkua
  • 8″ murtumattomat, säänkestävät pyörät
  • Brikettimitta

0.00 €

Weber

http://www.weberstephen.fi

Intohimoisesta ideasta hyvään grilliruokaan George Stephen aloitti uransa nuorena miehenä Weber Brothers Metal Works -yrityksessä Chicagossa. Hän valmisti töikseen laadukkaita meripoijuja mutta harrasti vapaa-ajallaan aivan muita asioita. Hänestä oli mukava tehdä kotona kokeiluja grillillään. Hän käytti tuntikausia uusien ruokalajien suunnitteluun perheen ja ystävien iloksi. Hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen markkinoilla myytäviin avogrilleihin. Älynväläys Eräänä päivänä George sai tehtaassa ajatuksen. Hän otti meripoijun ja halkaisi sen keskeltä. Hän kiinnitti poijun alaosaan jalat ja käytti yläosaa kantena. Lopulta hän asensi pellin sekä ylä- että alaosaan. Vihdoinkin hänellä oli grilli, josta hän oli aina uneksinut. Suljettu grilli, jota käyttäessään hän pysyi säätelemään grillauslämpötilaa, tyhjentämään tuhkan ja sammuttamaan liekit. Sen avulla hän sai ruokaan juuri sellaisen maun, jota hän oli jo kauan tavoitellut. Amerikkalainen merkkituote oli syntynyt, ja loppu onkin historiaa Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa Weberin klassinen brikettigrilli sai nykyisen, kansainvälisesti tunnetun muotonsa jo vuonna 1956. Grilli on muuttunut vain vähän vuodesta 1956, koska se toimii edelleenkin erinomaisesti. 50-luku oli kuitenkin kovaa aikaa, ja Weber-grillin markkinointiin jouduttiin panostamaan melko lailla. George lähetti sen vuoksi myyjänsä esittelemään grilliä eri puolilla maata järjestettävissä tilaisuuksissa. Useimmat käyttäjät naureskelivat nähdessään Georgen omituisen keksinnön. Maistettuaan grillissä valmistettuja herkkuja he kuitenkin vakuuttuivat pian sen erinomaisuudesta. Kuluttajat halusivat vain parasta Weber-grilli on nerokas, koska se on paljon muutakin kuin grilli. Kannen ja alaosan muodon ansiosta se toimii myös kiertoilmauunin tavoin. Koska grilliä käytetään ulkona, missä ilma on sisäilmaa kosteampaa, ruoasta tulee kannen alla paljon mehukkaampaa. Ihmiset olivat valmiit maksamaan siitä hieman enemmän jo 1950-luvulla. Silloin Weber-grillin hinta oli noin 40 dollaria, kun kilpailijoiden grillejä sai vain 7 dollarilla. Kuluttajat eri puolilla Yhdysvaltoja olivat kuitenkin sitä mieltä, että Weber-grillistä kannatti maksaa. George kehitti yhdessä työntekijöidensä kanssa grillauksen perusmenetelmät ja laati alkuperäiset 101 ruokaohjetta, joiden avulla kotikokit pystyivät luomaan maittavia grilliherkkuja omalla takapihallaan.