Välimerellinen sangria
Päivä pulkkamäessä huipentuu posket pakkasenpunaisina nautittuun kuumaan juomaan. Kokeile vaikka oheista reseptiä – siinä keisari saa uudet vaatteet, kun välimerellinen sangria pukeutuu skandinaaviseen toppapukuun.
Lämmin rypälesangria
Näitä tarvitset 1 litraan juomaa:

8 dl rypälemehua
1 dl vettä
1 dl vastapuristettua appelsiinimehua
2 tl vastapuristettua sitruunamehua
6 mausteneilikkaa
2 kanelitankoa
4 kuivattua
pomeranssinkuorta
appelsiiniviipaleita
sitruunaviipaleita

Näin teet sen:

1. Keitä mausteet, pomeranssinkuoret ja vesi (pari minuuttia kannen alla)
2. Lisää joukkoon rypälemehu sekä appelsiini- ja sitruunamehu. Lämmitä varovasti.
3. Kaada tarjoilulaseihin ja lisää joukkoon appelsiini- ja sitruunaviipaleet.