JELD-WEN Suomi Oy

JELD-WEN Suomi Oy valmistaa, kehittää ja markkinoi laadukkaita sisäovia, ulko-ovia ja saunanovia suomalaisiin koteihin. Oviasiantuntijana JELD-WEN täyttää lisäksi ammattilaisten yksilöllisten ovisuunnitelmien toiminnalliset ja visuaaliset edellytykset.

Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä. Lisäksi edustustomme toimii Pietarissa. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. JELD-WEN Suomi Oy työllistää noin 250 henkilöä.

JELD-WEN Suomi Oy on Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys ja Pientaloteollisuus PTT ry:n kumppanijäsen. Y-tunnuksemme on 0809955-1.

JELD-WEN Europe
JELD-WEN Suomi Oy kuuluu tanskalaiseen JELD-WEN Europe -konserniin, joka on Euroopan johtava ovivalmistaja. Konsernin pääkonttori sijaitsee Løgstørissä, Tanskassa. Konsernilla on myyntiorganisaatioita yli 15 maassa, tehtaita 12 maassa ja yhteensä yli 6000 työntekijää.

JELD-WEN Inc.
JELD-WEN Inc. on maailman johtava ovien ja ikkunoiden valmistaja. Pääkonttori sijaitsee Klamath Fallsissa (Oregon, USA). Maailmanlaajuisesti JELD-WENillä on tuotantoa 22 maassa, noin 100 tehdasta ja yli 20.000 työntekijää.

JELD-WEN on perustettu 25.10.1960. JELD-WEN on lyhenne, joka on muodostettu perustajan siskon (Jewell), äidin (Evelyn), isän (Lester) ja oman nimen (Dick) alkukirjaimista sekä sukunimen (Wendt) alusta.

http://www.jeld-wen.fi/