10 upeaa remonttikohdetta: äänestä paras ja voita lahjakortti!

Yleinen
Remonttimestari top 10 remonttikohteet
Kesämaja, savusauna, kalliopiha, sauna-, keittiö- ja huoneistoremontti, varasto, senkki, kesähuone, nuotiopaikka - äänestä omasta mielestäsi paras taidonnäyte!
15.9.2023

Kesän aikana pyysimme nikkarointiharrastajia lähettämään meille kuvia ja kertomuksia erilaisista remppa- ja rakennuskohteista. Moni on kesäkuukausina ahkeroinut terassin rakentamisen ja kunnostamisen, keittiö- ja kylpyhuoneremonttien, kesämökin remppaamisen, huonekalujen tuunauksen sekä piha- ja puutarhatöiden parissa.

Nyt sisustussuunnittelija Anita Koponen on valinnut osallistujien joukosta 10 upeaa muutoskohdetta, joita hän kuvailee näin:

”Saimme Remonttimestari-kisaan paljon erilaisia ja erityyppisiä kohteita, joissa eri tilojen toimivuutta on toteutettu hienosti niin ulkona kuin sisäpuolella.


Useissa töissä kokonaisuutta on ajateltu hienosti alusta loppuun asti niin toimivuuden kuin värimaailman ja pintaremontin suhteen. Tärkeäähän on aina itselle mieluinen lopputulos.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Toiminnallisuutta on lisätty jo olemassa olevien rakennusten ympärille ja toteutettu vanhaan tilaan uusia toimintoja. Tällainen on erinomaista luovuutta!

Vanhojen huonekalujen kunnostamisessa on mietitty värisävyjä ja pintamateriaaleja. Käsityön taito näkyy töissä upeasti.”

Anita Koponen
Sisustussuunnittelija Anita Koponen arvioi tee se itse -nikkareiden taidonnäytteet.

Osallistu äänestykseen!

Mikä taidonnäytteistä on sinun oma suosikkisi? Osallistu äänestykseen ja voit voittaa upean lahjakortin!

MAINOS
MAINOS LOPPUU