MAINOS

3 x keittiö – Vaalea keittiö puun pauloissa

Keittiö

Hirsitalon moderniin keittiöön tuovat lämpöä aidot puupinnat, pellavatekstiilit ja luonnonvalo. Vaalean keittiön mausteena on ripaus mustaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

 Ruokapöytä sopii hyvin yhteen vaaleiden hirsiseinien kanssa. Mustat Woodnotesin tuolit korostuvat vaaleita pintoja vasten.

Kaksikerroksisen omakotitalon olohuoneen ikkunoista avautuu upea näkymä ulos. Alakerran avara pohjaratkaisu tuo myös olohuoneen kyljessä sijaitsevaan avokeittiöön paljon luonnonvaloa.

Kirsi Valantin suunnitteleman sisustuksen lähtökohtana oli lapsiperheen toiveet ajanmukaisesta mutta kodikkaasta keittiöstä. GL-keittiön toimittama keittiö on moderni, mutta ei millään tapaa kylmä. Valantin suunnittelemat vaaleat saarnikaapistot tuovat keittiöön lämpöä, jota korostetaan kodikkailla tekstiileillä.

Vaikka alakerta onkin yhtenäistä tilaa, eri toiminnoille on selkeästi paikkansa: ruokapöytää korkeampi saareke jakaa keittiön ja ruokailutilan omiksi alueikseen. Keittiössä ei ole perinteistä jakoa ylä- ja alakaappeihin, vaan kokonainen seinä on yhtä kaappia. Jääkaappi ja uuni ovat kiinni kaappiseinässä, kun taas liesi, allas ja astianpesukone on sijoitettu saarekkeeseen. Saarekkeeseen on integroitu myös liesituuletin.

Säilytystilaa on paljon. Perheelle onkin tärkeää, että kaikelle on keittiössä oma paikkansa ja ruuanlaitto sujuu joutuisasti.

 Kun keittiö on piilotettu kaappeihin, yleisilme on selkeä. Vähäeleisyyttä korostaa vetimettömyys ja vaaleat kodinkoneet. Vaalea kvartsitaso toimii saarnipintojen kanssa. Saarekkeeseen on upotettu Stalan teräsallas, uuni on Smegin. Pistorasioilla varustettu aamiaiskaappi kätkee sisälleen kahvikoneen ja muita aamiaistarvikkeita. 

 Lapetekin Falmec-induktioliesitasolla mahtuu kokkaamaan.

Teksti: Elina Turunen, kuvat: Maru Lemmetty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

keittiö keittiöidea keittiöideat keittiöideoita keittiökaluste keittiökalusteet keittiösuunnitelma keittiösuunnittelu