5 x pieni, kaunis ja kätevä kylpyhuone

Kylpyhuone

Pieni kylpyhuone voi olla toimiva ja houkutteleva. Nappaa vinkit talteen ja suunnittele omasi!

1. Kapea kaluste mahtuu paremmin

Pesualtaan tai allaskaapin ei tarvitse olla 60 senttiä leveä, jos se on hieman korkeampi ja syvempi kuin perusmallit. Monissa malleissa on myös 40- ja 50-senttisiä allaskalusteita.

Jos säilytyskaluste on vain esimerkiksi 35-senttiä syvä, siinä voi olla vetolaatikoiden sijaan niukasti tilaa vieviä luukkuja.

↑ Valitse pieneen tilaan kapeampi kokonaisuus.

2. Säilytystilaa kaikelle tarpeelliselle

Kaikelle tärkeälle, kuten siveltimille, voiteille ja harjoille, pitää etenkin pienessä kylpyhuoneessa olla tarkkaan harkitut säilytyspaikkansa. Peilikaappiin saa myös paljon tavaraa järjestykseen ja piiloon, ja samassa kokonaisuudessa on kätevästi peilikin.

Suihkussakaan ei tarvitse liukastua saippuaan tai kompastua sampoopulloihin; suihkutilaan on tarjolla fiksuja ja käteviä säilytysratkaisuja.

↑ STAGE 60 -peilikaapissa on pistorasia ja magneettipidike kaapin sisällä sekä LED-valaistus.

↑Fiksu PILE on suihkutilan säilytysratkaisu, joka sulautuu suihkunurkan seinäprofiiliin.

3. Peili & valo yhdessä

Peilin avulla pienen kylpyhuoneen saa tuntumaan isommalta kuin se todellisuudessa edes on. Jos peilissä on vielä säilytystila ja valaisin, tilan maksimointi vain paranee.

Useissa peileissä voi säätää sekä kirkkautta että valon lämpötilaa, mikä auttaa ehostamisessa.

↑Millainen peili tai peilikaappi sopisi sinun kylpyhuoneeseesi?

4. Taitto-ovet mahtuvat pieneen tilaan

Suihku sopii pieneen kylpyhuoneeseen ja myös suihkuseinälle on tilaa, jos sen ovet taittuvat – taitto-ovet eivät syö paljon tilaa.

Erikoisten kulmien ja kolojen ei kannata antaa estää toteuttamasta suihkutilaunelmia, sillä suihkukalusteen voi sovittaa millimetrin tarkkuudella kylpyhuoneeseesi.

↑Toimiva suihkunurkka syntyy SYNC taitto-ovilla. 

5. Hyödynnä huoneen korkeutta

Jos kylpyhuoneesi on korkea, saat lisää tilaa yläilmoista; korkeuserot tuovat pieneen kylpyhuoneeseen syvyyttä ja dynamiikkaa.

Korosta korkeutta: lattiasta kattoon ulottuva suihkulasi rajaa suihkutilan ja tuo pieneen kylpytilaan avaruuden tuntua.

Hyödynnä korkeutta myös lisävarusteissa. Pitkät ja kapeat pyyhekuivaimet esimerkiksi kuivaavat pyyhkeet tehokkaasti, koska pyyhe laskostuu kauttaaltaan kuivaimen ympärille.

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

allaskaappi INR kylppäri kylpyhuone kylpyhuoneen säilytys peilikaappi peilivalo pesuallas pieni kylpyhuone sanka suihku suihkukaluste suihkukalusteet suihkuseinä taitto-ovi vessa wc

Julkaisuun liitetty yritys

INR tarjoaa pohjoismaiset suihkutilaratkaisut, hanat ja pyyhekuivaimet sekä kylpyhuonekalusteet, joilla on markkinoiden pisin takuu ja jotka on käsitelty markkinoiden ylivoimaisesti kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä. INR tuotteet ovat korkealuokkaista pohjoismaista muotoilua älykkäillä toiminnoilla, jotka kestävät kylpyhuoneen vaativaa ympäristöä vähintään 15 vuotta. Sitä kutsumme kestäväksi ajatteluksi. Lue lisää inr.fi

SUIHKUSEINÄT | KYLPYHUONEKALUSTEET | HANATPYYHEKUIVAIMET | SÄILYTYS

Lue lisää: INR