Voita Salvoksen hirsisauna – arvo 8 495 euroa!

MökkiPiha

Osallistu arvontaan ja voita Salvoksen hirsisauna pihallesi toimitettuna ja pystytettynä! Nautinnolliset löylyt kuivalla pihamaalla tarjoaa Molarum Salaojat.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nauti saunomisesta kuivalla pihalla

Todella suuressa osassa ennen 90-lukua rakennetuissa omakotitaloissa esiintyy erilaisia salaojiin liittyviä ongelmia. Salaojat on alun perin rakennettu kehnosti tai ne jopa puuttuvat kokonaan. 

Puutteellinen salaojitus aiheuttaa mm. veden pakkautumista pihalle, perustusten halkeilua ja hilseilyä sekä sulamisvesien valumista kellariin.

Voita upea Salvoksen hirsisauna kotipihallesi tuotuna ja paikalleen pystytettynä – arvo 8 495 euroa!

Salvos on Pyhännällä toimiva perheyritys, jonka lupaukseen kuuluvat tinkimättömyys laadusta ja perinteisen rakennustavan kunnioittaminen. 

Palkintona oleva Salvoksen Muorin hirsisauna kunnioittaa näitä periaatteita. Sauna soveltuu 4-5 hengelle ja se on valmistettu massiivihirrestä.

  • 100 % löylyvalmis
  • Kaikki pinnat käsitelty kertaalleen kuultavalla suoja-aineella
  • Hirsi 70 * 170 mm
  • Voit varustella ja muokata saunaa mieleiseksesi lisähintaan
  • Ovh. 8 495 €

 

Olemme apunasi salaojiin liittyvissä ongelmissa. Osallistu arvontaan oheisella lomakkeella ja tutki aihetta sen jälkeen lisää, mikäli se on talossasi ajankohtainen!

Tästä mukaan >>>

Arvonta suoritetaan 30.4.2017. Palkinto on henkilökohtainen, eikä voittoa voi luovuttaa toiselle tai vaihtaa rahaksi. Onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

arvonta hirsisauna kilpailu mökkisauna pihasauna puusauna sauna saunan rakentaminen


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: