MAINOS

Lapsenmielinen lastenhuone – keräsimme 10 hauskaa ideaa

Sisustus

Keräsimme 10 ideaa lastenhuoneen sisustamiseksi, joista voit saada insipiraatiota oman kotisi lastenhuoneeseen!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Lastenhuoneessa tärkeintä on lapsen viihtyvyys. Viihtyvyyttä lisäävät muun muassa huonekalut, joissa lapsen mielikuvitus pääsee valloilleen, ja erilaiset lelut, jotka pitävät lapsen aktiivisena.

Lastenhuoneen sisustaminen alkaa usein sängyn valinnasta. Valitsemamme sänky toimii hauskana sisustuselementtinä ja katseenvangitsijana. Lapsi pääsee sängyssä omaan tilaansa, ja ulkomuotonsa vuoksi sänky toimii myös erilaisissa kotileikeissä. Sängyn alle voi laittaa tilan hyödyntämiseksi esimerkiksi laatikoita piensäilytystä varten. Tavaroita voi myös säilyttää sänkyyn kuuluvassa pienessä hyllyssä. 

Parvisänky HAVHUSENE, 449 €, www.jysk.fi.

Huoneen ripustustilan lisäämiseksi valitsimme sieninaulakon, jonka värit noudattavat huoneen yleisilmettä. Valitsemamme säilytyspenkki sopii täydellisesti esimerkiksi naulakon alle tuoden huoneeseen lisää säilytystilaa. Penkin päälliosaa voi käyttää säilytystä varten tai pitää sen tyhjänä istumista varten.

Bloomingville-sieninaulakko, 20,90 €, www.jollyroom.fi. KidKraft-säilytyspenkki, 179,90 €, www.lekmer.fi.

 

Tekstiilit, kuten petivaatteet ja verhot, vaikuttavat paljon huoneen ulkoasuun. Valitsemamme tekstiilit sulautuvat hyvin väriensä puolesta huoneen kokonaisuuteen leikkisyyttä unohtamatta. Verhojen kuviot ja värit sopivat hyvin sirkuseläimistä inspiraationsa saaneen julisteen pariksi. Petivaatteiden väreissä yhdistyvät puolestaan muun sisustuksen värit. Valitsemamme lamppu sopii niin väriensä kuin muotonsa ansiosta hyvin petivaatteisiin.

Eläinten safari -kangas, 19,90 €/m, www.eurokangas.fi. Circus-juliste, 26 €, www.ellos.fi. Tivoli-pussilakanasetti, 37,95 €, www.ellos.fi. A Little Lovely Company Ice Cream, 14,90 €, www.lekmer.fi

 

Valitsemamme maton hillityt värit rauhoittavat huonetta, ja sen kuviointi antaa mahdollisuuden lasten mielikuvituksellisiin leikkeihin. Suloinen koiratyyny sopii niin unikaveriksi sänkyyn kuin mukaan lattialeikkeihin. Koira voi esimekiksi seikkailla pitkin maton polkuja ja tavata matkallaan muita eläimiä! 

Maalla-matto (140 x 200 cm), 169 €, www.asko.fi. Roommate Lazy Long Dog -tyyny, 74,90 €, www.jollyroom.fi.

 

Valitsemamme teltta toimii kauniina ja monipuolisena yksityiskohtana huoneessa. Leikkiteltassa lapsi voi leikkiä rauhassa ja siellä voi pitää myös satutuokioita. Laittamalla patjan leikkiteltan sisälle saa leikkiteltasta myös ihanan päiväunipaikan.

Ajoneuvot-leikkiteltta, 139,90 €, www.lekmer.fi

Teksti: Tiia Haavistola, kuvat: jälleenmyyjät

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

inspiraatio lamppu lastenhuone lastenhuoneen sisustus lastensänky lastenteltta matot matto


Lisää samasta aiheesta