70-vuotiaalta uutuustalo pienelle perheelle

Talo
Maininki on uutuusmalli pienelle perheelle, joka ei tarvitse suurta kotia. Esimerkiksi lasten muutettua kotoa, voi muuttaa vähän pienempään taloon. Lue lisää!

Tänä vuonna 70-vuotispäiviään viettävän Älvsbytalon uutuusmallin sydän on avara keittiö ja olohuone, jotka ovat yhtenäistä valoisaa tilaa.

81,5-neliöisessä Mainikissa on kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta, saunallinen kylpyhuone ja kaksi wc:tä. Arjen viihtyisyyttä lisäävät myös uloskäynnit olo- ja kodinhoitohuoneista.

– Mainikki sopii nykyaikaiselle pienelle perheelle, joka ei tarvitse suurta kotia. Esimerkiksi lasten lentäessä pesästä voi muuttaa vähän pienempään taloon, joka ei tarvitse suurta tonttia, kertoo Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Antikainen.

Keittiö ja olohuone ovat suomalaisen kodin kokoontumispaikkoja

MAINOS
MAINOS LOPPUU

– Aiemmin pienimmässä talomallissamme ei ollut tupakeittiötä, joten Mainikki tuo asiakkaiden kaipaaman lisän mallistoon. Osa pienistä taloista kiinnostuneista perheistä hankkii talon loma-asunnoksi, mikä kasvattaa kysyntää, Antikainen jatkaa.

Suomen ensimmäisten Mainikki-talojen pystytykset alkoivat 14.1.2014. Talot toimitettiin säältä suojattuina elementteinä Reisjärvelle ja Liperiin. Asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa helmikuun puoleenväliin mennessä.

Älvsbytalo viettää juhlavuottaan

Älvsbytalon emoyhtiö, ruotsalainen Älvsbyhus perustettiin vuonna 1944, joten talovalmistaja juhlii tänä vuonna 70-vuotisjuhlaansa. Älvsbyhus on alusta lähtien ollut Pohjoismaiden johtava puutalovalmistaja. Suomessa oma talotuotanto alkoi vuonna 2005 Kauhajoella. Konserni on toimittanut Suomeen jo yhteensä lähes 8 000 taloa.

Vuonna 2005 toimintansa aloittanut Kauhajoen tehdas on valmistanut jo lähes 3000 taloa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU