FennoDoors ulko-ovet –glamouria, käyttömukavuutta ja pitkää ikää.
Ulko-ovelta vaadittavat ominaisuudet on tarkkaan mietitty ja pyritty rakenteellisiin ja esteettisiin ratkaisuihin, jotka kestävät talven kylmät tuulet, polttavan auringon ja veden eri olomuodoissaan.
—- Mainos —-

FennoDoors ulko-ovet ovat piristävä poikkeus ulko-ovimarkkinoilla. Laajan vakiomalliston lisäksi FennoDoors Oy tarjoaa Individual -ohjelman asiakkaan käyttöön, joka on uusi ja ainutlaatuinen tapa suunnitella itse oma ovimallinsa ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. FennoDoors ulko-ovien nerokkaat rakenteelliset ja tekniset oivallukset yhdistettynä jäljittelemättömään ulkonäköön, ovat aloittamassa uuden aikakauden ulko-ovien kehityskaaressa.

Ulko-ovi on parhaimmillaan sijoitus, joka tuottaa mielihyvää joka päivä. FennoDoors ulko-ovi tuo tullessaan kotiin palan luksusta, joka pukee julkisivun juhla-asuun ja samalla muuttaa oviaukon vaikuttavaksi osaksi sisustusta. FennoDoors ulko-ovi on myös takuuvarma tapa nostaa asunnon arvoa ja energiataloudellisuutta. Ovimallistolle on myönnetty Energy Star -ympäristömerkki tunnustuksena hyvästä eristyskyvystä. Myös VTT:n testitulokset ovat vakuuttavia.

FennoDoors Oy:n tavoite maahantuojana ja markkinoijana on tarjota asiakkailleen jotain ainutlaatuista. Toiminnan perusarvona on asiakaspalvelu, joka on viety yli totuttujen rajojen. Ovimallin valintaa helpottamassa on F-Master -palvelu, jonka avulla asiakkaan kohteeseen asennetaan virtuaalisesti uusi ulko-ovi. Päätöksen aika on vasta, kun värikuvaa uudella ulko-ovella varustetusta talosta tai huvilasta on saatu rauhassa tutkia. Jos ei ensimmäisellä kerralla löydy sopivaa mallia, niin ohjelman avulla voidaan ottaa toistoja useammasta vaihtoehdosta. Myös räätälöidyistä individual -malleista toimitetaan aina tarkka kuvaluonnos tarjouksen liitteenä. F-Master takaa asiakkaalle turvallisen ostopäätöksen, veloituksetta.

Kolmen mallisarjan voimin markkinoilla
Sta-Tru HD -mallisto sisältää galvanoidut teräspintaiset ja -runkoiset ovet. Jokaiseen ovimalliin on saatavana useita eri lasivaihtoehtoja, jotka kaikki ovat turvakarkaistuja lämpölaseja, suurin osa kolminkertaisia. Sta-Tru oven perusväri on valkoinen, mutta oven voi tilata minkä värisenä tahansa, esim. Tikkurilan värikartan mukaisesti. Eriste on ruiskuvalettua freonitonta polyuretaania, mikä erinomaisen eristyskykynsä lisäksi tukee koko oven rakennetta. Rakenne- ja materiaalivirhetakuu on 10 vuotta. U-arvo umpiovelle on alle 0,8w/m-K, mikä on uusimman yleis-eurooppalaisen testin tulos. Siinä testataan koko ovi karmeineen, kynnyksineen. FennoDoors-ovet ovat eristyskyvyltään markkinoiden ehdotonta huippua.

Smooth Fiberglass -mallisarja on rakenteeltaan sama kuin Woodgrain Fiberglass -sarja, mutta ovien pintamateriaali on sileää lasikuitua. Siinä on tukeva kertopuurunko. Ulkonäöllisesti pintamateriaali on hyvin lähellä HDF-pintaista ovea (joita on ollut pitkään saatavana), peilikuvioinnit ovat kuin aidosta puupeiliovesta. Takuu on samat 10 vuotta kuin yllä. Kaikki FennoDoors ulko-ovet ovat aina molemmin puolin kuvioituja, lukuun ottamatta laaka-ovia. Lämpöarvot samat kuin yllä.

Woodgrain Fiberglass Premium on puukuvioitu lasikuitupintainen ulko-ovi, josta on saatavana useita eri jalopuuversioita. -Aitoakin paremman näköinen-, sanovat oveen tutustuneet rakentajat. Ajatuksena on ollut tehdä ovi, jossa yhdistyy jalopuuoven ulkonäkö ilman puuoviin yleisesti liittyviä ongelmia, kuten halkeilu, heikko kosteudensietokyky ja uusintakäsittelyt aika ajoin. Pinnassa on vahva uv-suojakerros, jonka ansiosta väri kestää myös auringossa hyvin pitkään. Myös tämän mallisarjan ovet ovat täysin huoltovapaita ja pintamateriaali kestää jopa suoraa vesisadetta. Perusrakenne ja takuu ovat samat kuin yllä olevissa.

Tuntumaa mallistoon voi hakea osoitteesta www.fennodoors.fi