GEOPRO – maalämpöpumput, teknistä laatua ja huippuosaamista kotimaiselta valmistajalta
Geopro Systems Oy tarjoaa laadukasta lämpöä Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Maalämpöpumpun edistykselliset tekniset ratkaisut, tyylikäs muotoilu sekä kotimaisten huippuosaajien yhteistyö ovat taanneet tuotteelle avainlipputunnuksen.

— Mainos —

Suomalaisessa maaperässä on erityistä lämpöä
Geopro Systems Oy on maalämmön erikoisasiantuntija, joka valmistaa ja myy huippulaadukkaita maalämpöpumppuja. Geopron viimeisintä tekniikkaa edustavat ratkaisut hyödyntävät maaperään varastoitunutta lämpöä ja takaavat, että laite toimii moitteettomasti ja lämpöä riittää tasaisesti vuodenajasta riippumatta.

Geopro-maalämpöpumpun suunnittelussa on toimintojen lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota laitteen huollettavuuteen, helppokäyttöisyyteen ja ulkonäköön. Laadukkaat komponentit ja huippuammattilaisten yhteistyö varmistavat, että Geopro-maalämpöpumput kestävät väsymättä vuodesta toiseen.

Tee viisas päätös kotisi lämmityksestä ja valitse kotimainen Geopro!

GS-malli
GS-malli tarjoaa maalämmön valitsijoille ominaisuuksia, joita muissa maalämpöpumpuissa ei ole. Upea ulkonäkö, laadukkaat komponentit ja kotimainen osaaminen takaavat käyttäjälle miellyttävän ja edullisen lämmityksen vuosiksi.

Geopro GS -malli soveltuu käyttövedenkulutukseltaan normaaleihin, jopa 300 m2:iin omakotitaloihin. Tyylikkään muotoilun ja hiljaisen käyntiäänen ansiosta GS-maalämpöpumppu voidaan asentaa vaikkapa kodinhoitohuoneeseen.

GS-mallin laadun takaavia erityisominaisuuksia mm.

– vaihtoventtiilin ohitusputki
– vaihdettava koneikko
– kahden lämmityspiirin automaattinen säätö vakiona
– markkinoiden suurin, kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu varaaja

Katso lisää tästä.

SH-malli
Geopron SH-malli on ns. tulistusmaalämpöpumppu, joka hyödyntää ainutlaatuista aktiivista tulistustekniikkaa. Tämän edistyksellisen tekniikan ansiosta tarjolla on aina riittävästi lämmintä käyttövettä myös talouksissa, joissa on erityisen suuri käyttöveden tarve.

Kokonsa ja ominaisuuksiensa ansiosta SH-malli soveltuu erinomaisesti myös saneerauskohteisiin. SH-maalämpöpumppu on helppo kuljettaa ja sijoittaa ahtaisiinkin tiloihin ja se on helppo asentaa ja huoltaa.

SH-malli tarjoaa

– pumppuohjatun tulistustekniikan
– laajan varaajavalikoiman
– kytkentämahdollisuuden toiseen energiajärjestelmään
– mahdollisuuden täystehomitoitukseen sekä optimimitoitukseen

Katso myös

Geopro-maalämpöpumput on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat hyödyntää edullista maalämpöä tehokkaasti ja asua ekologisesti.

Lisätietoja: www.geopro.fi