Biolan jälleenmyynti
Biolan ympäristötuotteiden, puutarhatuotteiden ja huonekasvituotteiden jälleenmyyjinä ovat rauta-, maatalous- ja puutarha-alan liikkeet.
Ympäristötuotteet
Kotitalous- ja käymäläjätteiden kompostoinnin suosio on jo vuosien ajan ollut voimakkaassa kasvussa. Kunnollisilla välineillä ja perustiedoilla kompostointi onkin helppoa ja mielenkiintoista – pidät sitä sitten harrastuksena tai luonnollisena osana jätehuoltoa. Biolanilta löydät oikeat ratkaisut niin puutarha-, keittiö- kuin käymäläjätteidenkin kompostointiin. Biolan on kehittänyt myös ratkaisuja kiinteistöjen jätevesien käsittelyyn.
Puutarhakasvit vaativat hoitoa
Oikeilla kasvivalinnoilla, maanparannustoimenpiteillä ja lannoituksella luodaan edellytykset puutarhan vehreydelle. Biolan tarjoaa monipuolisen valikoiman luonnonmukaiseen viljelyyn soveltuvista lannoitteista sekä multa- ja turvetuotteista. Lisäksi olemme koonneet näille sivuille tietoa kotipuutarhan luonnonmukaisesta hoidosta.
Ruukkukasvit vaativat hoitoa
Huonekasvit luovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta. Niiden avulla voi jäsennellä huonetiloja ja täydentää sisustusta. Huonekasvien hoito on antoisa harrastus kaikkina vuodenaikoina. Biolan on omalta osaltaan pyrkinyt helpottamaan tätä kasviharrastusta kehittämällä sarjan luonnonmukaisia huonekasvien hoitotuotteita.