1.
Uudistunut hakukone
Kirjoita hakusana ja etsi sisältöä, tuotteita, tekijöitä… kaikki yhdellä haulla. Voit myös tarkentaa hakua valitsemalla jonkin hakualueen.

2. Samalla haulla myös yritykset ja palvelut
Saamasi hakutulos listaa myös yritykset (Tuotteet) ja palveluntarjoajat (Tekijät)

3. Uusimmat ja suosituimmat jutut helposti
Sivuston eniten käytetyt hakusanat ja sisältöalueet listautuvat automaattisesti vain klikkauksen päähän. Mitä suurempi teksti, sen suositumpi hakusana.

4. Tee itse -ohjeet

Helposti Suomelan suosituimpaan sisältöalueseen.

5. Omakotikeskustelut
Käy lukemassa ja osallistu itsekin. Valmiit keskustelualueet odottavat kommenttiasi. Täältä löydät myös lukjoiden Teemajutut

6. Opastusvideot
Uutuus Suomelassa. Informatiivista tuotetietoa lyhyissä tietoiskuissa

7. Uutuustuotteet
Suomelan Osto-opas listaa omakotiasumisen uutuudet ja tarjoaa nopeat linkit eteenpäin.

8. Ilmainen uutiskirje

Rekisteröidy tilaajaksi sivun alareunassa tai päivitä tietoihisi uutiskirjetilaus. Saat aina kaiken tiedon ensimmäisten joukossa.

9. Kuukausittain upeita arvontoja
Suomelan suositut kuukausikisat jatkuvat kuukaudesta toiseen. Tervetuloa osallistumaan uutiskirjetilaajien ikiomiin kuukausikisoihin ja voittamaan mahtavia palkintoja!

Suomela.fi:n koko tekninen rakenne on uudistettu palvelemaan sinua ja muita lukijoitamme entistä paremmin ja nopeammin.

Myös sivuston ulkoasua ja käytettävyyttä on parannettu merkittävästi. Uudenlaisen hakupalvelun avulla löydät etsimäsi helposti, olipa kyse omakotiasumisen artikkeleista, ammattitekijä- tai yritystiedoista, esitteistä tai kiinnostavista keskusteluista: kirjotat vain hakusanan hakukenttään ja saat koko sisällön käyttöösi yhdellä klikkauksella.

Tärkeää tietoa salasanoista

Uuden palvelun myötä olemme kiinnittäneet huomoita myös käyttäjäturvallisuuteen. Sen vuoksi olemme vaihtaneet kaikkien verkkopalveluumme rekisteröityjen käyttäjien salasanat. Joidenkin käyttäjien osalta olemme joutuneet vaihtamaan myös käyttäjätunnuksen.

Olet saanut meiltä sähköpostiviestin, josta näet aktiivisen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Tämän jälkeen vanha salasanasi ei enää toimi. Mikäli et uutta palvelua käyttäessäsi muista uutta salasanaasi, voit tilata salasanan sähköpostiisi sivuston alaidassa olevan ”Unohtunut salasana” -linkin kautta. Samassa paikassa voi kirjautua palveluun ja parantaa palvelutasoasi täydentämällä tietojasi.

Huom! Kun käytät saamiasi uusia salasanoja:

1. salasana kannattaa kirjoittaa salasanakenttään (ei kopioida).
2. Salasana on muotoa suomelaxxxxx (x:t ovat numeroita).

Uusi käyttäjä: tule mukaan ja rekisteröidy palveluun!

Sivun alareunasta löydät linkin, jonka kautta voit rekisteröityä Suomelan käyttäjäksi. Saat hyviä etuja, muun muassa Suomelan ilmaisen uutiskirjeen noin kaksi kertaa kuukaudessa sekä tunnukset, joilla osallistut kätevästi kaikkiin Suomelan kilpailuihin ja arvontoihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikäli sinulla on kysyttävää uudistetun suomela.fi-sivuston käyttöön liittyen, katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täällä >

Jollet löydä vastausta, voit myös tehdä oman ”usein kysytyn kysymyksesi”.