Katsaus piharakennuksiin – helppoja piharakennuksia pihaan ja rannalle

Piha

Suomela listasi mökkejä, saunoja, huvimajoja, keittiöitä, kotia, katoksia, varastoja, aittoja ja latoja jokaiseen niemeen ja notkoon. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Salvos-hirsisauna


Salvos-hirsisauna

Valmissaunat tehdään täysin valmiiksi tehtaalla ja toimitetaan asiakkaalle löylyvalmiina. Saunan saa kylpykuntoon tunnissa. Saunatuvasta saa lisää majoitustilaa. Huoneistoala 11,5 m2. Mallisto on muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

Hinta: 9 200-21 000 €
Lisätiedot: www.salvos.fi

Olotar-pihakeittiö


Olotar Valo -pihakeittiö

Olotar Valo -pihakeittiössä on suuret lasipinnat, joten suomalainen luonto tulee sisälle saakka. Valo-rakennusta on saatavana neljää eri kokoa (9,9-23 m2). Lattia koivuvaneria tai mäntylautaa. Lasien ja ovien rungot alumiiniprofiilia. Mallia voidaan räätälöidä.

Hinta: 5 940-11 735 €
Lisätiedot: www.olotar.fi

Pihla-elämyssauna

Pihla-elämyssauna
Pihla-elämyssauna

Elämyssaunan ja oleskelutuvan (17 m2) väliin verannalle on osittain upotettu kylpytynnyri, joka on koko rakennusta yhdistävän katoksen alla. Elämyssaunan voi yhdistää Pihla Atrium -malliston lomataloon tai pariaittaan.

Hinta: 6998 €
Lisätiedot: www.ultimatemarket.com

Unikko-mökki

Kontio Unikko-mökki
Kontion Unikko-mökki

Studiomaisessa maisemahuvilassa suuret ikkunat ja lasiovi. Pulpettikatto viimeistelee modernin ilmeen. Valoisaan rakennukseen mahtuvat keittiö, ruokapöytä ja sängyt. Kerrosala on 15,5 m2 ja kokonaiskäyttöala 23,5 m2. Rakennuksen saa höylä- tai lamettihirsisenä.

Hinta: 5710 €
Lisätiedot: www.kontio.fi

Victoria-huvimaja

Arctic Finland Victoria-huvimaja
Arctic Finland Victoria-huvimaja

Yhdeksän neliön huvimaja toimii aittana, kesäkeittiönä ja vapaa-ajanviettopaikkana. Huvimajapakettiin kuuluvat myös grilli, istuintyynyt, verhot, puuosat ja kattohuovat. Huvimajan seinät ovat 45 mm paksut, ja sävytetyt lämpöikkunat ovat kaksinkertaiset.

Hinta: 5390 €
Lisätiedot: www.arcticfinland.com

DeLuxe-grillikota


DeLuxe-grillikota Hyvänkaupanpaikka

Pyöröhöylätystä hirrestä valmistettu grillikota on kuusikulmainen, ja sen korkeus on 3,3 m ja halkaisija 3,8 m. Pinta-ala on 9,5 m2. Hintaan kuuluu lisäetupaketti, jossa on mm. paksumpi seinämateriaali, isommat ikkunat ja korkea, lukollinen massiiviovi.

Hinta: 2490 €
Lisätiedot: www.hyvankaupanpaikka.fi

Simppeli-varasto


Simppeli-varasto

Kotimaisista puuelementeistä koottavan varaston (9,9 m2) voi räätälöidä mieleisekseen. Pakettiin kuuluvat seinät, lattiat, kattolaudoitus, ikkunat, ovet ja rahti.

Hinta: 1699 €
Lisätiedot: www.klapinetti.fi

Tyrnävä-lato

Tyrnävä-lato hirsitalo.fi
Tyrnävä-lato

Kuoritusta pyöröhirrestä tehdyt piharakennukset sopivat luontevasti perinteiseen, suomalaiseen maisemaan. Rakennukset voi tilata kehikkona, rakenneosina tai valmiiksi pystytettynä. Ladosta on kolme erikokoista mallia, ja pystyttäminen on helppoa. Kuvan lato 16,5 m2.

Hinta: 3390 €
Lisätiedot: www.hirsitalo.fi

Arton varasto

Arton varasto Porin puupojat
Arton varasto Porin puupojat

Pariovelliseen varastoon (6 m2) mahtuu helposti leveämpikin ruohonleikkuri tai puutyöpenkki. Kuuden neliön toimituspakettiin kuuluu kaikki puutavara määrämittaisena, ikkunat ja ovet lasitettuina, lukollinen pariovi, kiinnitystarvikkeet ja kokoamisohjeet.

Hinta: 1290–2790 €
Lisätiedot: www.porinpuupojat.fi

Puulato

Smartia puulato
Smartia puulato

Kotimaisen kuuden neliön puuladon kokoaminen on helppoa. Toimituspakettiin kuuluvat kevythirsiset puuosat, ovielementit, kattoniskat, pääty- ja sivuräystäslaudat, kiinnitystarvikkeet ja kokoamisohjeet.

Hinta: 799 €
Lisätiedot: www.smartia.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

grillikota huvimaja pihakeittiö pihavarasto


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: