Nautic wc-istuimet

Nautic-sarjaan kuuluu viisi erilaista WC-istuinta: S-lukollinen lattiamalli, P-lukollinen lattiamalli ja korjausrakentamiseen tarkoitettu lattiamalli, jonka istuimen leveä jalka peittää aiempien WC-istuimien reiät ja jäljet.

Nautic-sarjan seinään asennettaviin WC-istuimiin saa joko sisäänrakennetun tai koteloidun huuhtelusäiliön. Seinään asennettava WC-istuin on ratkaisuista käytännöllisin, helppohoitoisin ja hygieenisin. Gustavsbergin Triomont-asennusjärjestelmällä WC-istuimet voidaan asentaa useimpien kylpyhuoneiden seinään.

  • Uusi yleishuuhtelupainike
  • Helppo asennus
  • Puhtaat linjat
  • Ei tilaa lialle
  • Soft close ja Quick release Wc-istuimien kannet

Nautic-kylpyhuonekalusteet

Nautic-kylpyhuonekalusteiden muotoilu on ajatonta ja mukautuvaa. Sarjaan kuuluu niin pieniä seinäkaappeja kuin suuria tasoaltaiden alakaappeja, joten yhdistelymahdollisuuksia on runsaasti.

Runko ja ovet ovat aina samanväriset, jotta vaikutelma on yhtenäinen ja rauhallinen. Myös peilikaappien rungot ovat samanväriset. Kalusteet toimitetaan koottuna. Kaikki materiaalit sietävät kosteutta. Kaikki osat ovia, laatikoita ja peilejä myöten on varustettu soft close -toiminnolla, joten ne sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Nautic-pesualtaat

Ellipsin keksivät kuuleman mukaan muinaiset egyptiläiset tuhansia vuosia sitten. Heidän keksintönsä näyttää kauniilta ja tarjoaa ratkaisuja yhä, esimerkiksi Nautic-sarjassa ja etenkin sen pesualtaissa. Kaunis muotoilu on mukautuvainen ja käytännöllinen, se vie vähän tilaa ja vaikuttaa kevyeltä. Valikoima on laaja ja kattaa useimmat tarpeet. Pesualtaita voidaan yhdistää muihin Nautictuotteisiin niin, että ne sopivat kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin.

Lisätietoja: www.gustavsberg.fi