Suomela on Suomen suurin ja luetuin pientalolehti!

Yleinen

Suomela on lehti sinulle, joka asut pientalossa ja tarvitset tietoa ja ideoita asumiseen, talosi kunnostamiseen tai uuden rakentamiseen. Suomela antaa inspiroivia ohjeita myös pihaan ja puutarhaan sekä sisustamiseen.

Suomela on lukijamäärältään Suomen neljänneksi suurin aikakauslehti ja ylivoimaisesti suurin asumisen, rakentamisen ja puutarhan lehti. Suomelan säännöllinen lukijamäärä on yli 1,2 miljoonaa (lähde: KMT Lukija Syksy 2012/Kevät 2013).

Suomela jaetaan ilmaiseksi suomalaisiin pientaloihin: omakotitaloihin, paritaloihin, rivitaloasuntoihin ja maatilarakennuksiin.

Lisäsimme ilmestymiskertoja vuodelle 2014

Lehden paperiversio ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja uudenlainen digilehti 10 kertaa vuodessa, joista 4 on erikoisnumeroita.

Paperiversion lisäksi Suomelan pientaloasiaa voi lukea aina myös Suomelan netissä www.suomela.fi , Suomelan ilmaisista uutiskirjeistä sekä Suomelan mobiiliversiosta osoitteessa m.suomela.fi.

Suomela on osa suurta pohjoismaista pientalolehtien verkostoa. Vastaavanlaisia pientalolehtiä julkaistaan Ruotsista (Vi i Villa), Tanskasta (Idényt) ja Norjasta (Vi i Villa).

Lisätietoja: Ota yhteyttä sähköpostitse >

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

bonnier pientalolehti suomela suomela.fi


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: