Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen suomela.fi-palveluun

Yleinen

Ylpeinä esitellemme sinulle täysin uudistuneen suomela.fi-verkkopalvelun. Useamman kuukauden mittainen sivustouudistuksemme on viimein loppusuoralla, ja haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi uudistuneille sivuillemme.


Liity suomela.fi-palvelun käyttäjäksi

Nyt kannattaa rekisteröityä suomela.fi-palveluun. Kirjautuneena lukijana voit osallistua keskustelupalstan keskusteluihin, voit kommentoida artikkeleita, pääset osallistumaan arvontoihin ja saat aika ajoin hyviä etuja ja tarjouksia Suomelalta. Rekisteröidy jäseneksi klikkaamalla ”Rekisteröidy” painiketta, joka sijaitsee sivun alareunassa.

Huom! Jos olet sivuston vanha käyttäjä, entiset tunnuksesi eivät valitettavasti enää toimi uudella sivustolla. Lähetämme sinulle pian sähköpostia salasanan vaihtumisesta. Voit myös siirtyä sivuston alaosaan kohtaan kirjautuminen ja tilata uuden salasanan.

Voit myös rekisteröityä suoraan tästä linkistä.

Jaa vinkkisi tai varoituksesi

Verkkoartikkelien uusi piirre on, että voit antaa omat vinkkisi artikkeleihin liittyen. Suomelan uudet ”Vinkkaa” ja ”Varoita” osastot artikkelien yhteydessä ovat käytettävissäsi. Kirjoita ja osallistu omalta osaltasi Suomelan sivuston toimittamiseen. Voit myös normaaliin tapaan kommentoida artikkeleita. Vinkit, varoitukset ja kommentit löydät aina artikkelien loppuosasta.


Tilaa uutiskirjeemme

Myös uutiskirjeemme on kokenut kasvojenkohotuksen Suomelan uutiskirjeet ilmestyvät tilaajien sähköpostiin 1-2 kertaa viikossa. Uutiskirjeissä esittelemme pientaloasumiseen liittyviä uutuuksia, kirjeen teeman mukaisia vinkkejä ja ideoita sekä kerromme ajankohtaisista arvonnoista. Mikäliolet kiinnostunut pihasta ja puutarhanhoidosta, tilaa myös erillinen Vihervinkit-uutiskirje.

Mikäli et vielä saa Suomelan ilmaista infokirjettä, tilaa se tästä.

Työ jatkuu

Pahoittelemme, jos sivuiltamme löytyy vielä jonkin aikaa pieniä virheitä ja puutteita. Tämä johtuu siitä, että kaikkia artikkeleita ei ole täydellisesti voitu siirtää vanhalta sivustolta uudelle. Teemme kuitenkin jatkuvasti töitä virheiden minimoimiseksi.

Tervetuloa uudelle suomela.fi-sivustolle!

Klikkaa sivuilla, käytä erilaisia uusia palveluominaisuuksia ja tutustu monipuoliseen sisältöömme, joka toivottavasti nyt on helpommin ja nopeammin käytettävissäsi.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

suomela suomela.fi verkkopalvelu


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: