Ympäristön suojelemisessa usein pienet teot ovat ratkaisevia, ja ekologisen tuotteen valinnalla jokainen voi helposti tehdä oman osansa ympäristön suojelemiseksi.

WC Kukka -tuoteperheen wc-puhdistajat Merenraikas sekä Männyntuoksu saavat uudistuksen myötä joutsenmerkin. Uudistetut tuotteet ovat entistä ympäristöystävällisempiä: ne eivät sisällä säilöntäaineita, ja niiden aktiiviaineet ovat biologisesti hajoavia.

Myös WC-puhdistajien pullo ja etiketti uudistuvat ja tuotteiden koostumuksesta tulee entistä laadukkaampi. Laadukkaampi koostumus vaikuttaa wc-pöntössä kauemmin ja on tehokkaampi kalkinpoistossa.

Tuotteen kyljessä oleva joutsenmerkki on myös todistus tuotteen ympäristöystävällisyydestä ja laadusta. Merkki takaa, että tuotteen raaka-aineet ovat mahdollisimman turvallisia niin ympäristölle kuin terveydellekin.

Helppokäyttöinen WC Kukka poistaa tehokkaasti kalkkisaostumia

WC:n säännöllinen puhdistaminen on tärkeää, koska sillä voi pidentää wc:n käyttöikää ja estää ikävien kalkkijälkien muodostumisen. Kalkki kerääntyy helposti wc-pöntön altaaseen tehden siitä harmaan ja epämiellyttävän likaisen. WC-puhdistajat Merenraikas ja Männyntuoksu poistavat tehokkaasti myös kalkkia ja auttavat pitämään pöntön raikkaana ja puhtaana. WC Kukan avulla siivouksesta voi tehdä hauskaa: käytä hyväksesi uudet raikkaat tuoksut ja anna metsän ja meren tuulahduksen valloittaa kylpyhuoneesi.

Käytännöllinen kaatonokka helpottaa tuotteiden käyttöä. Korkki aukeaa, kun korkin sivuja puristaa merkityistä kohdista ja kiertää auki. Sen jälkeen tuotetta voi ruiskuttaa wc-altaaseen ja wc-istuimen reunojen alle. Kun tuote on vaikuttanut hetken, se huuhdellaan pois. Jos lika on hyvin pinttynyttä, tuotteen voi antaa vaikuttaa yön yli. Pullossa on lapsiturvallinen korkki.

WC Kukan puhdistusperheeseen kuuluvat wc-puhdistajien lisäksi wc:n raikastimet. WC Kukka on markkinajohtaja wc-raikastimissa Suomessa.

Uudistuneet Merenraikas sekä Männyntuoksu wc-puhdistajat tulevat kauppoihin tammi – helmikuussa ja ovat saatavilla päivittäistavarakaupoissa kautta maan. Tuotteen kuluttajahinta on 2 euroa.