Suomelan Omakotitalotutkimus on kerännyt mahtavasti tietoa omakotiasukkaiden arjen iloista ja murheista sekä toiveista ja tarpeista. Tule mukaan panelistien joukkoon!

Seuraavasta paneelista ilmoitetaan sähköpostitse kaikille panelisteille. Samalla ilmoitamme, milloin edellisen tutkimuksen tulokset ovat luettavissa Suomela.fi sivuilla.

Suomela välittää OKT-tutkimuksella ja paneelikyselyiden kautta kerättyä tietoa sekä suoraan että muiden medioiden kautta yleiseen tietoisuuteen ja ennen kaikkea tiedoksi alan päättäjille.
Tavoitteena on saada omakotiasukaiden ääni entistä paremmin kuuluville.

Keräämämme tieto on kiinnostanut raporttien vastaanottajia, sillä omakotiasukkaiden mielipiteitä asumisesta ja elämänmenosta arvostetaan päättäjätahoilla.

Tule mukaan Suomelan aktiivisista omakotiasukkaista koottuun tutkimuspaneelin.
Rekisteröidy Suomelan uutiskirjetilaajaksi ja saat aina tiedon ajankohtaisista tutkimuksista!

Laaja perinteinen Omakotitalotutkimus tehdään jatkossakin suurena tutkimuksena 2 kertaa vuodessa. Nopeampaan, ajankohtaisempaan ja täsmällisempään mielipideilmapiirin kartoittamiseen olemme keräämässä erityistä panelistiryhmää, joka koostuu aktiivisista omakotiasukkaista.

Paneelitutkimukseen osallistuminen ei vaadi paljon aikaasi, vain muutaman minuutin silloin kun sinulle sattuu sopimaan, noin 6-12 kertaa vuodessa. Linkin kysymyksiin saat sähköpostitse ja vastaaminen käy nopeasti ja kätevästi internetin välityksellä. Kaikkien vastanneiden panelistien kesken arvotaan myös aina tuotepalkinto.

Kiinnostavaa, vai mitä?
Tulee mukaan ja ilmoittaudu panelistiksi!