Mukana on mattaa ja kiiltoa, hehkuvia värejä ja kiehtovia kuoseja. Mallistossa on käytetty kahta eri painotekniikkaa, ja sen on valmistanut tanskalainen Fiona.

Oodi elinympäristöllemme

Uusi Happy Nature -mallisto on hyväntuulinen ylistys ainutlaatuiselle elinympäristöllemme. Orangutan-tapeteissa puidenoksat muodostavat kiehtovan pyökkimetsän, Kiss the frog -tapetit tuovat mieleen suloisia muistoja sammakkosaduista ja naivistiset Blue planet -tapetit ihastuttavat viherkasviaiheellaan. Polly wants -tapeteilla puolestaan pääsee sademetsätunnelmaan ja 70-lukua henkivillä Happy Nature -tapeteilla lehtipuiden siimekseen. Leikkisien luontotapettien lisäksi Happy Nature -mallistossa on kuviotapetteihin sointuvia raita- ja ruutukuoseja – niin hillityn kuin räväkänkin värisinä.

Kaksi eri painotekniikkaa

Happy Nature -mallistossa on käytetty kahta erilaista painotekniikkaa: osa tapeteista on liimaväripainettu ja osa syväpainettu. Perinteisellä liimaväripainotekniikalla valmistetut tapetit ovat elävä- ja mattapintaisia. Syväpainotekniikalla puolestaan on saatu aikaan tasaisen sileänä hohtava pinta.

Helposti kiinnitettäviä ja kestäviä tapetteja

Happy Nature -tapetit ovat helposti kiinnitettävää non-woven-materiaalia. Kiinnitysaine levitetään suoraan seinälle, ja tapetti asennetaan tämän jälkeen liiman päälle. Tapetit ovat myös pesunkestäviä ja niillä on hyvä valonkestoarvo. Happy Nature -tapetit on valmistanut tanskalainen, vuodesta 1897 lähtien toiminut Fiona, joka on yksi Euroopan johtavista seinänpäällystevalmistajista. Muut Värisilmän valikoimissa olevat Fiona-tapettimallistot ovat keväällä 2008 lanseerattu, lehtiaiheinen Nordic Leaves sekä keväällä 2009 markkinoille tullut näyttävä Deluxe.

Lisätietoja: www.varisilma.fi