Hauskoja ja käytännöllisiä tavaroita kotiin, Suomela 5.11

Sisustus

Toimitus etsi hauskoja ja käytännöllisiä tavaroita kotiin. Valitsimme kuusi suosikkia!

1. KOTIIN

Retroa kodin sisustamiseen. Herkullinen Jaffa-kuosi on Erik Bruunin suunnittelema klassikko 50-luvulta. Vallila Interiorin syysmallistoon kuuluvasta kuosista voit ommella verhot, liinat, pannulaput, kassit tai vaikkapa oman Jaffa-sarjan. Valmisverhoa on myynnissä muun muassa Kodin Ykkösessä. Verhon leveys on 140 cm ja pituus 240 cm. Materiaali on 83 % puuvillaa, 17 % polyesteriä. Hinta noin 50 euroa / kpl.

Lisätietoja Vallila Interior, www.vallilainterior.fi

Model 10 -pöytäradio on Tivoli Audion 10-vuotisjuhlamalli.

2. VIIHDE

Model 10 -pöytäradio on Tivoli Audion 10-vuotisjuhlamalli. Radioon voi ohjelmoida viisi radiokanavaa, joista voi valita mieluisimman kanavan herättämään. Suuri näyttö ilmoittaa kellonajan lisäksi kuunneltavan kanavan nimen. Radioon voi kytkeä lisäkaiuttimen tai subwooferin, jolloin ääni muuttuu stereofoniseksi. Liitäntä löytyy myös CD-/DVD- tai MP3-/iPod-soittimelle. Värivaihtoehtoina valkoinen, pähkinä ja grafiitinharmaa. Koko 20 x 12 cm. Pähkinän värisen hinta 279 euroa.

Lisätietoja Tivoli Audio, www.tivoliaudio.com

HelpBOX-laatikko

3. SUOMALAISTA

Pasi Leskinen, HelppoX OyMistä saitte idean tuotteeseen?

Pasi Leskinen, HelppoX Oy: Neljä vuotta sitten tuskailin jokailtaisen lelujen siivouksen kanssa. Mittani tuli täyteen, kun 3,5-vuotias tyttäreni Helena kaatoi 15 litraa pikkulegoja olohuoneen lattialle ennen nukkumaanmenoa. Päätin ratkaista tämän ongelman itse, kun kukaan muukaan ei siihen mitään toimivaa ratkaisua ole keksinyt. HelpBOX-laatikon kannesta muodostuu laatikon eteen tasopinta, jolla lelut ovat. Reunoista kiinni ja lelut liukuvat takaisin sisälle kolmessa sekunnissa, jolloin kansikin on jo kiinni.

Mottosi suunnittelijana?

Pelastaa maailma legopalikoiden keräämiseltä.

HelpBOX-laatikon mitat 42 x 19 x 40 cm. Tilavuus 30 litraa. Materiaali kierrätettävää, myrkytöntä, antistaattista, pehmeää polypropeenimuovia. Väreinä läpinäkyvä ja valkoinen. Kaikkiin HelpBOXeihin kuuluvat led-valot. Kulissitarrapinnat myydään erikseen, teemoina CITY, Space ja Princess. Hinnat alkaen 39,90 euroa. Myynti mm. Etola.

Lisätietoja HelppoX Oy, www.helpbox.fi

Valmista rapeita sipsejä kotikeittiössä.

4. KEITTIÖÖN

Valmista rapeita sipsejä kotikeittiössä. Nyt sipseillä herkuttelu on sallittua, koska nämä herkut eivät sisällä rasvaa tai lisäaineita. Valmistus onnistuu helposti ja nopeasti: siivuta perunasta ohuita lastuja pakkauksen mukana tulevalla mandoliinilla, aseta lastut ritilälle, mausta mieleisiksi ja laita mikroon noin neljäksi minuutiksi. Tuloksena syntyy maistuvia ja terveellisempiä sipsejä. Perunan lisäksi lastuja voi valmistaa muun muassa bataatista, porkkanasta tai omenasta. Yhden ritilän hinta 27,90 euroa sisältäen mandoliinin.

Lisätietoja Nexet Oy, www.nexet.fi

Hauskat vaihdettavat ripustuslenkit.

5. KYLPYHUONE

Hauskat vaihdettavat ripustuslenkit. Tanskalaisen Mette Ditmerin suunnittelemien hauskan väristen ripustuslenkkien avulla tunnistat oman pyyhkeesi. Paketissa on neljä kappaletta ripustuslenkkejä, joissa on nepparikiinnitys. Sopivat Mette Ditmerin Puzzle-pyyhkeisiin ja Raw-suihkuverhoihin. Materiaali 100 % nylon. Hinta 9,90 euroa.

Lisätietoja Nexet Oy, www.nexet.fi

Arcadia-valmiskatos suojaa autosi vaihtelevilta sääolosuhteilta.

6. PIHALLE

Suojaa autosi vaihtelevilta sääolosuhteilta. Helposti koottavan Arcadia-valmiskatoksen alumiini- ja teräsrakenteet ovat pintakäsiteltyjä pulverimaalauksella, ja kiinnitysosat ovat ruostumattomia. Katoksiin on saatavilla valmiita seiniä, tai ne voi rakentaa myös itse yhdistelemällä erilaisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Katoksen ulkomitat 3,4 x 2,3 x 5,0 m. Hinta 2 250 euroa (sis. 23 % alv). Havainnolliset asennusohjeet ja kaikki kiinnikkeet sisältyvät toimitukseen.

Lisätietoja Keraplast, www.keraplast.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

autokatos kodin sisustus kodinelektroniikka sisustus säilytys


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: