MAINOS

Turvavarusteet ovat valttia moottorisahauksessa. Voita STIHL MS170D –moottorisaha!

Yleinen

Varovaisuus on valttia aina kun työskennellään tehokkaiden koneiden kanssa. Turvavarusteiden ensisijainen tarkoitus onkin suojata mahdollisilta vahingoilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

STIHLin laajasta turvavaruste valikoimasta löydät taatusti tarvitsemasi vaatteet, varusteet ja tarvikkeet. Asusteet ovat turvallisia, käytännöllisiä ja mukavia. Varovaisuus on valttia aina kun työskennellään tehokkaiden koneiden kanssa. Turvavarusteiden ensisijainen tarkoitus onkin suojata mahdollisilta vahingoilta.

Turva-asut

Henkilökohtaiset turva-asut takaavat, että käyttäjät pystyvät työskentelemään ammattimaisesti ja ennenkaikkea turvallisesti. Laaja valikoima kattaa asut on aina kevyemmistä raivaushousuista täysin viiltosuojattuihin turvapuseroihin. Tutustu lisää ja kokeile asuja lähimmän jälleenmyyjäsi luona.


Patentoitu FS jalkasuojamenetelmä lisää turvallisuutta mm. STIHL FS Protect -raivaushousuissa.

Turvasaappaat

Ammattilaisen turva-asusteeseen kuuluvat myös hyvät turvasaappaat. STIHL -turvasaappaat on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja varmistavat hyvän pitävyyden maastossa.


RANGER GTX -nahkaturvasaappaissa on vettähylkivä ja hengittävä GORE-TEX(R) -pinnoite.

Turvakäsineet

Hyvillä työkäsineillä parannat työmukavuutta sekä viiltosuojatuilla käsineillä ennen kaikkea turvallisuutta. STIHL työkäsinevalikoimasta löydät varmasti omasi.

Turvakypärät

Pää on syytä olla hyvin suojattu kun käyttää voimakkaita työkaluja. STIHLin kypäräsarjavalikoimasta löydät kypärät eri käyttötarkoituksiin; rakennuskypäristä huippuergonomisiin metsurin kypäräsarjoihin. Kaikkiin metsätyö- ja puunhoito kypäriin on saatavilla niskasuoja ja osaan myös visiiritiiviste, tutustu ja kokeile kauppiaasi luona.


ADVANCE-kypäröiden helpot ja yksilölliset säätömahdollisuudet lisäävät käyttömukavuutta.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.