MAINOS

Energiatehokas vaahtoeriste parantaa sisäilman laatua

LämmitysTalo

Icynene-vaahtoeriste tuo lämpöeristämisen nykyaikaan yhdistämällä villan ja uretaanin parhaat puolet. Ekologinen Icynene säästää kustannuksia ja parantaa sisäilman laatua. Vaahtoeriste sopii niin uudisrakennuksiin kuin remonttikohteisiinkin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ympäristöarvot, energiatehokkuus ja terveellinen sisäilma ovat yhä tärkeämpiä arvoja rakentamisessa. Eristevalinta vaikuttaa näihin arvoihin suuresti. Ekologisessa ja energiatehokkaassa Icynene-vaahtoeristeessä yhdistyvät villan ja uretaanin parhaat puolet: Icynene on eristysarvoltaan tehokkaampi kuin villa, ja lisäksi se on täysin hengittävä materiaali – toisin kuin tähän asti käytössä olleet uretaanivaahdot.

Vaahtoeriste säästää energiaa ja parantaa sisäilmaa

Kanadan ankarissa sääolosuhteissa kehitetty Icynene on osa vihreämpää rakentamista, sillä eriste pienentää rakennuksen CO2-päästöjä ja laskee energiakustannuksia jopa 50 %. Myrkyttömästi vesiruiskutettava, ilmatiivis ja hengittävä vaahtoeriste ehkäisee homeen ja kosteuden muodostumista rakenteisiin.

Eriste ruiskutetaan suoraan kohteeseen, jossa se laajenee nestemäisestä muodostaan noin satakertaiseksi ja täyttää kaikki kolot. Huokosiltaan avoin ja tiheydeltään matala eriste tarjoaa ihanteellisen U-arvon ja ilmatiiviyden.

Vaahtoeriste maksaa itsensä takaisin energiakustannusten säästönä keskimäärin 3–4 vuoden kuluttua asennuksesta. Valmistaja myöntää tuotteelle 25 vuoden takuun.

Icynene_Tunfallintie

Hirsitalon ullakon katto ja seinät (yht. 30 m³) eristettiin kahdessa päivässä. Kuva: Pro Hole

Nopea tapa eristää

– Tarve parantaa rakennuksen energialuokkaa tekee vaahtoeristeestä tänä päivänä erittäin kiinnostavan tuotteen, sanoo Icynene-vaahtoeristeen myynnistä ja asennuksesta vastaavan Pro Hole Oy:n Marko Konkari.

– Vaahtoeriste on entistä nopeampi tapa eristää, sillä ammattilaisemme hoitavat työn alusta loppuun ja eriste kuivuu saman tien, Konkari jatkaa.

Eriste sopii niin uudisrakentamiseen kuin remonttikohteisiinkin: seiniin, lattioihin, kattoihin ja kellareihin. CE-merkitty Icynene-vaahtoeriste on Suomessa VTT:n hyväksymä. Se on testattu ja tarkastettu useissa sertifiointilaitoksissa eri puolilla maailmaa. Tuotteen paloluokka on E.

Katso asennusvideo:

Lisätietoja:

www.vaahtoeriste.fi ja www.prohole.fi

Yli 30 vuotta timanttiporauksen parissa toiminut Pro Hole Oy aloitti Icynene-vaahtoeristeen myynnin ja asennuksen keväällä 2015 ensimmäisenä yrityksenä Suomessa.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

eriste eristeet eristäminen lisäeriste vaahtoeriste


Lisää samasta aiheesta