Syksyn Omakotitalotutkimus on avautunut. Voita Panasonic-ilmalämpöpumppu asennuksineen – arvo 1 700 €!

Sisustus

Vastaa mielenkiintoisiin kysymyksiin ja anna mielipiteittesi kuulua. Syksyn tutkimus on nyt auki. Osallistu ja voita 1 700 euron arvoinen Panasonic-ilmalämpöpumppu asennuksineen!

Syksyn Omakotitalotutkimus sisältää jälleen monia mielenkiintoisia kysymyksiä ja ajankohtaisten omakotiasioiden arviointeja.

Vastaa ja olet mukana laadukkaan ilmalämpöpumpun arvonnassa . Vastaamiseen menee aikaa vain noin 5 minuuttia.
Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan tehokas Panasonic-ilmalämpöpumppu asennuksineen. Palkinnon arvo on asennuksineen yhteensä 1 700 euroa.

Siirry vastaamaan >


Voita Panasonic ilmalämpöpumppu:

NE9 Nordic invertterilämpöpumppu on suunniteltu erityisesti Pohjolan vaativiin talviolosuhteisiin. Se toimii ja tuottaa lämpöä jopa -20 asteen pakkasella. NE9:ssä on myös peruslämmön ylläpitotoiminto. Voit asettaa peruslämmöksi +8 tai +10 astetta. Erinomainen ominaisuus vapaa-ajanasuntojen,varastojen ja autotallien edulliseen lämmitykseen. Lämmitetty Scroll-kompressori ja lukuisat muut tekniset parannukset tekevät NE9 Nordic-mallista ehdottomasti parhaan vaihtoehdon Pohjolan vaativiin talviolosuhteisiin.

Lisätietoja Panasonic-ilmalämpöpumpuista >

 

Siirry tästä vastaamaan >

 

Tervetuloa osallistumaan. Mielipiteesi on arvokas!

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

aste asunto autotalli elektroniikka ilma ilmalämpöpumppu ilmastointi imu kana lvi lämpöpumppu oja omakotitalo omakotitalot syksy talo talous talvi vaihto vapaa-ajanasunto varasto


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: