Edullinen
Bodusculpture-soutulaite
Bodysculpture-soutulaite, 99,90 €
Alumiinirakenteisessa soutulaitteessa on 12-portainen vastuspumppu, joka mahdollistaa monentehoisten harjoitteiden tekemisen. Laitteen mittari näyttää mm. harjoitusajan ja –matkan sekä kalorinkulutuksen.
Ellos-kuntopyörä
Ellos-kuntopyörä, 129 €
Magneettivastusperiaatteella toimiva yksinkertainen peruskuntofillari satunnaiseen polkemiseen tai varsinaisen harjoituksen alkuverryttelyksi. Pyörän mittari kertoo olennaiset perusasiat ja jopa kalorinkulutuksen.
Clas Ohlson -harjoituspenkki
Clas Ohlson -harjoituspenkki, 179 €
Vanhaa kunnon penkkipunnerrusta 180 cm tangolla ja 35 kilon painoilla! Yksinkertainen ja toimiva peruslaite, jonka kanssa voi ”testata” itseään ja motivaatiotaan vakavampaan lihaskuntoharjoitteluun.
Josefssons-treeniasu
Josefssons-treeniasu, 14,90 € (toppi) ja 13 € (housut)
Fiksusti hinnoitellut painijantoppi ja joogahousut tuovat aitoa kuntosalifiilinkiä kotitreeneihin. Sekoitekankaisen topin liiviosa joustavaa meshiä, housut rentoa ribbineulosta.
Keskihintainen
Clas Ohlson -crosstrainer
Clas Ohlson -crosstrainer, 299 €
Crossarien edullisinta laitaa edustava peruslaite lenkkikaveriksi juoksukunnon nostattajalle ja laihduttajalle. Näyttöruutu kertoo olennaisimmat faktat harjoituksen tehoista – myös kalorinkulutuksesta.
Carl Lewis -juoksumatto
Carl Lewis -juoksumatto, 649 €
Vaimennettu juoksumatto 2-heppaisella moottorilla mahdollistaa harjoittelun nopeusalueella 1-16 km/h. LCD-näyttö kertoo nopeuden, ajan ja matkan. Legendaarisen pikajuoksijan nimikkolaite mittaa myös rasvaprosentin.
Kettler Vito XL -crosstrainer
Kettler Vito XL -crosstrainer, 699 €
Kymmenportaisella vastuksensäädöllä varustettu crossari harjoittaa lihaksia ja aerobista kuntoa rasittamatta niveliä. Nestekidenäyttö kertoo perustiedot harjoituksesta ja laite sisältää myös sykkeenmittausominaisuuden.
Nike-treeniasu
Nike-treeniasu, 36,20 € (toppi) ja 43,90 € (housut)
Elegantissa treenipaidassa on V-pääntie ja poimutetut olkapäät sekä näyttävä kullanvärinen logo. Linjakkaat urheiluhousut ovat yhtä kotonaan salilla ja kaupungilla.
Kallis
Proform PF585 -juoksumatto
Proform PF585 -juoksumatto, 1490 €
Raskaan sarjan juoksumatolla voi spurtata jopa 20 kilometrin tuntinopeuteen ja laitteen monipuoliset harjoitusohjelmat käyvät virtuaalisesta valmentajasta. Viihtymispuolesta huolehtii integroitu seitsemäntuumainen LCD-televisio.
Kettler Ultra E -kuntokeskus
Kettler Ultra E -kuntokeskus, 1699 €
Kettlerin jyhkeä kuntokeskus tuo punttisalin olohuoneeseen – vieläpä koko perheen yhteiseksi iloksi, sillä kahdella painopakalla varustettu laite mahdollistaa kahden henkilön yhtäaikaisen treenaamisen. Painopakassa tavaraa 80 kilon edestä.
Tunturi E80 -pyöräergometri
Tunturi E80 -pyöräergometri, 1899 €
Pyöräergometrienäärimmäistä huippua edustava laite soveltuu vakavaan treenaamiseen. Mukana myös runsas valikoima harjoitusohjelmia ja jopa Mp3-soitin. Integroitu sykemittari ja tarkkapiirtoinen LCD-näyttö täydentävät mahtipaketin.
Halti Theia -paita
Halti Theia -paita, 49,90 €
Himotreenaaja satsaa laatuun myös vaatteissa. Haltin pitkähihainen multisport-paita on joustavaa stretchiä. Lisäominaisuutena tasku askelmittarille jos kotitreeni alkaa kyllästyttää ja tekee mieli lähteä lenkille!
Tsekkaa myös 10 sekunnin shoppailuoppaan vinkit, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen kuntosalilaitteen ostamista >