Itsesäätyvä sulanapitokaapeli estää jäätymisvauriot

Lämmitys

Helppokäyttöinen itsesäätyvä sulanapitokaapeli taistelee kalliita jäätymisvaurioita vastaan pientalon eri kohteissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jäätymisvauriot kiinteistöissä ovat usein vaikeita ja kalliita korjata. Sulanapitokaapeli voi suhteellisen edullisesti ehkäistä jäätymisvaurioita.

Axxel itsesäätyvä sulanapitokaapeli ratkaisee jäätymisongelman energiatehokkaasti. Lämpötilan mukaan itsestään säätyvä kaapeli ei tarvitse termostaattia, vaan kuluttaa juuri sen verran sähköä kuin sulattamiseen tarvitaan. Tuote on myös turvallinen, sillä siinä ei ole ylikuumenemisvaaraa ja siinä on ulkokäyttöön tarkoitettu maadoitettu sähköpistoke.

Esimerkiksi vesiputkistojen ja -mittareiden, sadevesikaivojen, räystäiden, rännien, syöksytorvien ja viemäreiden jäätyminen on jokatalvinen ongelma Suomessa niin suurissa kuin pienissä rakennuksissa.

Sulanapitokaapeli on energiatehokas ja vaivaton asentaa

Axxel itsesäätyvä sulanapitokaapeli

Lämpötilan mukaan itsestään säätyvä kaapeli ei tarvitse termostaattia, vaan kuluttaa juuri sen verran sähköä kuin sulattamiseen tarvitaan.

Sulanapitokaapelin asennus on helppoa niin sisä- kuin ulkotiloihin: kaapeli kiinnitetään paikoilleen ja liitetään sähköpistokkeeseen. Kaapelia varten on myös lisäosana saatavilla läpivientiholkki. Tuote voidaan asentaa niin uudis- kuin vanhaankin rakennukseen. Tuotteen mukana tulee myös selkeä suomenkielinen asennusohje.

Sulanapitokaapelin paras asennusaika on syksyllä hyvissä ajoin ennen pakkasia ja talvea.

Jälleenmyynti: hyvin varustetut rautakaupat ja tavaratalot koko maassa 2, 4, 6, 10, 16 ja 20 metrin mittaisena.
Hinnat: Esimerkiksi 2 metrin mittaisen kaapelin suositushinta on 39,90 euroa.


Lisätietoja:
www.toolnet.fi

Lue myös: Talvi on lämpökamerakuvausten aikaaTalvi ja pakkaskelit tulevat – oletko valmis?, Talvi on paras aika tehdä katon kuntoarvio, Ostoksilla: Kevät on saapunut myös sisustukseen, 10 vinkkiä pihan ja puutarhan ylläpitoon keväällä, Pientaloasujan asialla – mitä saa remontoida itse?, Pintaremontti viimeistelee asunnon myyntikuntoon, Tehoa ja tilaa kodinhoitoon ja Kuivausteline tuo tehokkuutta kodinhoitotilaan

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

jäätyminen jäätymisvauriot sulanapitokaapeli


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: