MAINOS

Uusi tyhjennyspumppu tyhjentää veneesi automaattisesti ilman sähkönkulutusta!

Talo

Länsman on automaattinen tyhjennyspumppu, joka toimii veneen kiinnitysköyteen kohdistuvien nykäysten avulla, aallokon ja tuulen liikuttaessa venettä. Länsmansin uudesta tyhjennyspumpusta saat avun ongelmiin ja voit sateesta huolimatta turvallisin mielin jättää veneesi laituriin. Länsman ei kuluta veneesi akkua!

Jaa sosiaalisessa mediassa

-mainos-

Länsman on automaattinen tyhjennyspumppu, joka toimii veneen kiinnitysköyteen kohdistuvien nykäysten avulla, aallokon ja tuulen liikuttaessa venettä.

Länsmanin kapasiteetti on jopa 2.500 litraa vuorokaudessa, nostokorkeus 2,5 m vaakaimu 8 m vetolujuus 1500 kg. Se on helppo asentaa, käytännöllinen ottaa mukaan ja lukita.

Länsmanin avulla säästät sekä rahaa että aikaa pienellä investoinnilla, se on myös ympäristöystävällinen ja tehokas ympäri vuorokauden.

Puhdistaminen on yksinkertaista

Länsman -pumpussa on sihti, joka estää imuletkun tukkeutumisen hiekasta, levästä tai muusta liasta. Sihdin puhdistus tapahtuu venyttämällä ja huuhtelemalla se. Länsman on taas käyttövalmis.

Helppo asentaa ja siirtää

(katso ylläolevaa, piirrettyä kuvaa)

  1. Länsmanissa on silmukka molemmissa päissä. Toiseen silmukkaan kiinnitetään kiinnitysköysi. Köyden toinen pää kiinnitetään laituriin. Kiinnitysjoustinta ei pidä käyttää.
  2. Toinen silmukka kiinnitetään veneeseen niin, että Länsman on kiinnitetty veneen ja kiinnityspisteen (esim. laituri) väliin. Asennettaessa on muistettava, että imuletkun ja etiketin tulee olla ylöspäin ja pumpun vedenpinnan yläpuolella.
  3. Sijoita imuletkun sihti mahdollisimman syvälle pilssiin niin, että se mahdollisimman tehokkaasti imee kaiken veden veneestä. Kiinnittämällä imusihdin silmukkaan lisäpainon varmistat sihdin pysymisen paikallaan.

Uutuustuote, Länsman – tyhjennyspumppu 69,00 €

TAKUU 2 VUOTTA

Lisätietoja:  www.venetyhjaksi.fi

Ota yhteyttä ja soita puh. 0303 9090, jos haluat jälleenmyyjäksi!


Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.