Euroopan tehokkain akkukäyttöinen ketjusaha – tehoa ilman päästöjä

Piha

Ryobin 36V akkukäyttöinen ketjusaha tarjoaa polttomoottorisahan suorituskykyä ilman päästöjä. Se on myös puolet hiljaisempi keskiverto polttomoottorisahaan verrattuna.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ryobi yhdisti uutta 36V Lithium+ MAX POWER™ akkuteknologiaa korkeasuorituskykyiseen hiiliharjattomaan moottoriin ja sai tulokseksi akkukäyttöisen ketjusahan, joka on tällä hetkellä Euroopan tehokkain. Ketjusaha sahaa vaivatta kaiken tyyppistä puuta vakuuttavan 21m/sek ketjunopeuden ansiosta.

Patentoitu 36V Lithium+ akkuteknologia on nyt viety seuraavalle tasolle uuden MAX POWER™ teknologian ansiosta, joka tarjoaa jopa 2 ½ kertaa enemmän tehoa kuin edeltävä malli. 36V 5.0Ah akku mahdollistaa jopa 160 katkaisua yhdellä akun latauksella*. Tehokas hiiliharjaton moottori tarjoaa enemmän vääntöä vaativiinkin tehtäviin sekä kestävän, kompaktin, kevyen ja tasapainoisen sahan.

Akkukäyttöinen ketjusaha ei aiheuta päästöjä

Metsuri - akkukäyttöinen Ryobi ketjusaha

Akkukäyttöinen ketjusaha on täydellinen apuväline esim. polttopuiden pilkkomiseen, puutarhan siistimiseen sekä työmailla. Kuva: Ryobi

Parantunut suorituskyky avaa mahdollisuuksia monille uusille toiminnoille, joihin akkukäyttöinen ketjusaha ei aikaisemmin ole pystynyt. Ketjusaha on hiljainen, tehokas ja helppo käynnistää ilman sekoitettavaa polttoainetta, päästöjä tai kaapelia. Akkukäyttöinen ketjusaha on täydellinen apuväline esim. polttopuiden pilkkomiseen, puutarhan siistimiseen sekä työmailla, kertoo Fredrik Backert, Trade Marketing Manager Ryobilta.

36V hiiliharjattomassa ketjusahassa on luotettava, helppokäyttöinen ketjunkiristys ja 35cm Oregon® laipan ja ketjun automaattinen voitelujärjestelmä. Sekä mekaaninen että sähköinen moottorin jarru takaavat maksimaalisen turvatason puita ja halkoja katkaistessa. Soft-grip pinnoitteella varustettu tärinänestokahva ja kompakti muotoilu (painaa vain 5.5 kg) lisäävät käyttömukavuutta.

* puun halkaisija 10 cm

Lisätietoja: www.ryobi.fi

Koneen hinta kaupoissa noin 479 eur (2014).

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkukäyttöinen ketjusaha akkumoottorisaha moottorisaha


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: