TUOTEUUTUUS

Akkukäyttöinen pensasleikkuri STIHL HSA 60 tehokkaaseen leikkuuseen

Piha
Kevät lähestyy ja valmistaudumme puutarhakauteen. Uuden STIHL HSA 60 -pensasleikkurin erinomainen suorituskyky, keveys ja ergonomiset toiminnot takaavat puutarhanomistajalle nopean tuloksen ja miellyttävän työskentelyn. Erittäin alhaisen melutason ansiosta työskentely ei häiritse naapureita, kuuloasi tai ympäristöä.
14.4.2023

STIHL lanseeraa nyt uuden ja tehokkaimman kuluttajille suunnatun akkukäyttöisen HSA 60 -pensasleikkurinsa. Uusi laite on suunniteltu puutarhanomistajille, jotka haluavat pitää pensaat, puut ja pensasaidat leikattuina ergonomiasta tai kapasiteetista tinkimättä ja korvia rasittamatta. Yli tunnin käyttöajan tarjoavasta suorituskyvystään huolimatta laite painaa vain 3,5 kg. HSA 60 on myös optimaalisen tasapainoinen. Laitteessa on tärinänvaimennusjärjestelmä, joka vähentää käsiin kohdistuvaa rasitusta leikkuun aikana.

– HSA 60 -pensasleikkurissa on uutuutena kääntyvä kahva, joka helpottaa huomattavasti pystysuoraa leikkuuta. Turvakytkimen sijoittaminen rengaskahvan sisäpuolelle helpottaa myös käyttöä. Leikkuutehon ja ergonomisen muotoilun ansiosta puutarhanomistajan ei tarvitse jakaa työtä eri vaiheisiin, sanoo Mats Gustafsson, STIHL Nordenin tuotepäällikkö.

Kehitetty terätekniikka mahdollistaa tehokkaan leikkuun

Uudessa HSA 60:ssä on uusin STIHL terätekniikka. Pisaran muotoiset vastaterät tarttuvat oksiin, ja timanttihiotut leikkuuterät antavat siistin leikkuun ja nopean tuloksen. Pensasleikkurissa on tukkeutumisenestojärjestelmä, joka estää paksuja oksia pysäyttämästä leikkuuta. Mikäli terä pysähtyy, vapauta kaasuliipaisin käynnistääksesi laitteen uudelleen. Terä muuttaa pyörimissuuntaa, jolloin oksa irtoaa. HSA 60:n alhainen melutaso on myös erittäin hellävarainen käyttäjän kuulolle.

HSA 60 -pensasleikkurissa on EC-moottori (harjaton) ja kärkisuoja, joka ehkäisee terän kulumista lähellä maata ja seiniä työskenneltäessä. Pensasaitaleikkuri on yhteensopiva kuluttajille suunnitellun STIHL AK -järjestelmän kanssa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

– Akkujärjestelmän käyttö tuo joustavuutta puutarhanhoitoon, sillä samaa akkua voidaan käyttää useissa eri laitteissa. Vaihtaessasi toiseen puutarhatyöhön ja toiseen laitteeseen, on akun siirtäminen helppoa, sanoo Mats Gustafsson.

HSA 60 on saatavana STIHL jälleenmyyjiltä keväästä 2023 alkaen.

Tekniset tiedot

Moottori / jännite: harjaton (EC) / 36 V
Hammasväli: 34 mm
Terän pituus: 60 cm
Käyttöaika AK 10 -akulla: 70 min
Paino (ilman akkua): 3,5 kg
Teränopeus: 3 000 rpm

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisätietoja: Andreas Stihl Oy, stihl.fi