Allas lämpiää hetkessä nappia painamalla

MökkiPiha

Silloin kun tekee mieli hypätä paljuun tai uima-altaaseen, ei halua odotella yhtään ylimääräistä hetkeä. Siksi nopeasti toimiva palju- ja uima-allaslämmitin on täysin verraton laite.

Paljussa ja uima-altaassa veden tulee olla mukavan lämpöistä, jotta kylpeminen rentouttaa ja elvyttää. Viilenneeseen altaaseen ei ole miellyttävä mennä, ja liian kuuma vesi tuntuu epämukavalta.

Oikeanlainen palju- ja uima-allaslämmitin pitää veden lämpötilan tasaisena ja juuri toivotussa lämpöasteessa vaikka viikosta toiseen, ja allasta tulee sen ansiosta käytettyä enemmän.

Rexener PR200 -lämmitin on laadukas ja tehokas palju- ja uima-allaslämmitin, joka toimii kätevästi vain nappia painamalla. Vesi lämpiää selvästi nopeammin kuin puilla, ja lämmittämisen voi aloittaa jo ennen kuin allas on ehtinyt täyttyä vedellä.

Rexenerin voi asentaa veden lämmitysjärjestelmäksi joko uuteen tai jo käytössä olevaan kylpytynnyrin, paljuun tai uima-altaaseen. Sillä voi helposti korvata perinteisen puulämmitteisen kylpytynnyrin lämmittimen.

Kun yhdistää lämmittimeen hiekkasuodattimen ja käyttää sopivia allaskemikaaleja sekä kantta, veden voi pitää kirkkaana yhtä soittoa viikkokausia. Näin vettä ei tarvitse vaihtaa jokaisen kylpemiskerran jälkeen. 

Palju- ja allaslämmitin tuo arkeen ja lomaan ihanaa luksusta, koska vesi on aina juuri oikean lämpöistä. Lämpötilan päättää kylpijä itse 0:n ja 45 asteen välillä.

Huomaamatonta lämmitintä voi käyttää biodieselillä

Rexener-lämmitin käyttää polttoaineenaan esimerkiksi biodieseliä, dieseliä tai polttoöljyä. Lämmittimestä ei tule näkyvää savua, joten se soveltuu käytettäväksi myös pientaloalueella.

Rexenerin erittäin hyvä hyötysuhde tarkoittaa, ettei lämmittimen käytöstä juuri aiheudu haitallisia pakokaasupäästöjä. Pakoputkesta tulee käytännössä vain hiilidioksidia. Sähkövirtaakin kuluu hyvin vähän.

Rexenerin voi tilata halutessaan asennuspalvelun kera, ja silloin esimerkiksi käytöstä poistettava puukamiina viedään samalla kerralla kierrätykseen. PR200-lämmitin on todella toimintavarma, joten valmistaja myöntää sille kahden vuoden takuun.

Tehoa Rexener PR200:ssa riittää jopa 50 000 litraisen uima-altaan lämmittämiseen ympärivuotisesti.

Katso video paljun lämmittämisestä:

Lämmitin ja palju yhdessä

Rexener Unnukka on täysin käyttövalmis paketti, johon kuuluu palju ja Rexener PR200 -lämmitin. Sen voi tilata omalle pihalle asennuspalvelulla, jolloin itse täytyy vaan päättää paljulle sopiva paikka.

1 540-litraiseen Rexener Unnukka-paljuun mahtuu kerrallaan neljästä kuuteen ihmistä. Biodiesel-käyttöisellä lämmittimellä varustettu palju lämpenee noin parissa tunnissa. Tämän paljun voi myös täyttää halutessaan merivedellä. Se on siis todella nopea verrattuna perinteisiin puulämmitteisiin paljuihin.

Rexener-lämmitin pitää veden lämpötilan sopivana. Paljun voi pitää lämpimänä aina, ja vesikin pysyy kristallin kirkkaana päivästä ja jopa viikosta toiseen. Paljun voi täyttää myös merivedellä.

 

Katso video Unnukan asennuksesta:

 

 

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

allaslämmitin palju palju lämmittimellä palju- ja allaslämmitin paljulämmitin Rexener palja- ja allaslämmitin Rexener PR200 -lämmitin Rexener PR200 -palju- ja allaslämmitin Rexener-allaslämmitin Rexener-lämmitin uima-allas uima-allas pihalle veden lämmitin

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.rexnordic.fi/

Rex Nordic Group on Pohjoismaiden johtava dieselkäyttöisten lämmittimien ja siirreltävien jäähdytyslaitteiden maahantuoja ja kehittäjä. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: maahantuonti, huolto ja tuotekehitys. 

Pääkonttori ja reilu 3 000 m²:n keskusvarasto sijaitsee Askolassa, noin 50 kilometrin päässä Helsingistä. Sieltä Rex Nordicin tuotteita lähtee päivittäin Pohjoismaihin, Baltiaan ja Iso-Britanniaan. Jälleenmyyjäverkostossamme on jo lähes 500 jälleenmyyjää.

 

Lue lisää: Rex Nordic