Älykäs lämpöpumppu helpottaa arkeasi ja säästää rahaa

Lämmitys

Maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput ovat tuttuja ja hyväksi koettuja laitteita. Mutta miten älykkäällä lämpöpumpulla voi säästää entistäkin enemmän, samalla kun oma arki helpottuu?

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sääennuste povaa aamuyöksi nopeasti kiristyvää pakkasta? Ei hätää, sillä maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumppusi ottaa sen huomioon jo ennen kuin ulkona mittarin lukema vajoaa, etkä sisällä edes huomaa koko asiaa.

Haluatko säästää rahaa optimoimalla lämmitystäsi sähkön tuntihintojen mukaan, lämmityksen painottuen halvimpiin tunteihin?

Mökillä muistat, että unohdit säätää ilmanvaihdon ja käyttövesituotannon pienemmälle. Ota älypuhelimesi esiin ja teet molemmat säädöt muutamassa sekunnissa.

Tätä ja paljon muuta on NIBE S -sarja.

Selkeää ja helppoa

Selkeys ja helppous kuvaavat NIBE S -sarjan maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppuja. Ne tarjoavat käyttäjälleen yksinkertaisuutta alusta alkaen. Laitteessa on suuri kosketusnäyttö, missä opastava ohjaus neuvoo käyttäjää tekemään oikeita säätöjä. Sisäänrakennetun wifin avulla lämpöpumppu on helppo liittää nettiin ja voit ottaa käyttöön myUplink etäkäyttöpalvelu, minkä jälkeen lämpöpumpun hallinta on yhtä lähellä kuin älypuhelin, tabletti tai tietokone.

Yksinkertaisuutta on myös se, että kun liität lämpöpumppuun muita kodin toimintoja, kuten NIBE aurinkosähkön, viilennyksen ja ilmanvaihdon, on koko järjestelmää mahdollista valvoa ja halutessasi myös ohjata kätevästi samasta paikasta – joko laitteen näytöltä tai esim. älypuhelimestasi. Mahdollisesta toimintahäiriöstä saat heti ilmoituksen myUplinkiin ja sähköpostiisi. Tarpeen tullen sovelluksen käyttöoikeuden pystyt antamaan myös huoltomiehelle, joka voi omalta puhelimeltaan tarkistaa, että järjestelmän säädöt ja arvot ovat kunnossa.

Fiksua tänään ja huomenna

NIBE S -sarjan kehitystyössä on ajateltu myös pitkälle tulevaisuuteen. Asiat, jotka ovat tänään uusia ja häkellyttävä, ovat pian arkipäivää – jopa itsestään selviä. S-sarjan lämpöpumpuissa onkin huomioitu erityisesti se, mitä teknistä kehitystä kodeissa ja yhteiskunnassa tulevaisuudessa tapahtuu. Siksi S-sarjan laitteissa on valmius muun muassa puheohjaukseen ja sähkön kysyntäjoustoon.

Uuteen tai vanhaan, isoon tai pieneen kotiin – muista mitoitus!

NIBE S- sarjan invertteriohjattuja maalämpöpumppumalleja on eri teholuokkia. Ne ovat turvallisia myös vanhan maalämpöpumpun uusimiseen, sillä niiden automatiikka vahtii, ettei energiakaivo pääse jäähtymään liikaa.

S-sarjan ilma-vesilämpöpumput sopivat myös niin uuteen kotiin kuin lämmitysremonttiin, esim. öljylämmityksen tilalle. Näissäkin löytyy useita eri teholuokkia, millä varmistetaan oikea sopivuus.

Lämpöpumppua ei pidä koskaan valita pelkästään talon neliömäärän mukaan, vaan aina kannattaa pyytää asiantuntijalta kattava mitoituslaskelma, missä otetaan huomioon mm. tarvittava lämmitysenergian määrä, käyttöveden kulutus, mahdollisen nykyisen energiakaivon syvyys sekä erityistarpeet. Mitoituslaskelman saat lähimmältä NIBE jälleenmyyjältä tai lähettämällä sähköpostia: mitoitus@nibe.fi.

Muista myös nämä

Öljylämmityksestä luopuvien on mahdollista saada ELY-keskukselta tukea 4000 € siirryttäessä maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumppulämmitykseen. Vuosina 2022-2027 voi lämmitystavan vaihdossa vaihtoehtoisesti hyödyntää korotettua kotitalousvähennystä, jolloin kotitalousvähennyksen enimmäismäärä nousee 2 250 eurosta 3 500 euroon ja korvausprosentti 40:stä 60:een

Lisäksi voit hakea lämmitysinvestointiin NIBE Rahoitusta. Rahoitusta on mahdollista saada koko projektille aina itse tuotteesta asennukseen asti. Uusiin rahoitussopimuksiin 30.11.2021 asti 6 kk ilman korkoja ja kuluja! Lue lisää NIBE Rahoitus -tarjouksesta

Tutustu NIBE S -sarjaan

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lämpöpumppu maalämpöpumppu NIBE NIBE Energy Systems Oy NIBE S-sarja

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa.

Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.

Lue lisää: NIBE Energy Systems Oy