Älykästä ja helppokäyttöistä kiinteistöautomaatiota

Talo
Uusi teknologia voi tuoda huomattavia säästöjä kodin energiankulutukseen ja energiasta koituviin kustannuksiin. Helppokäyttöisellä teknologialla voidaan parantaa myös asumisen mukavuutta ja huolettomuutta.

Kuvittele, että kotoa lähtiessäsi kosketat vain avaimenperällä ovenpielessä olevaa tunnistinta. Lämpö laskee, ilmastointiteho pienenee, sähköpistokkeet ja veden tulo kytkeytyvät pois päältä, turvajärjestelmä kytkeytyy päälle. Kotiin tullessa avaimenperän kosketus palauttaa taas toiminnot ennalleen. Energiaa ja rahaa säästyy, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, jäikö kahvinkeitin päälle tai tuleeko vesivahinko. Kun lähdet matkalle, voit säätää talon energiankulutuksen minimiin. Matkalta palatessasi voit kauko-ohjata kännykällä toiminnot taas normaaleiksi ja saapua lämpimään kotiin.

Käytännölliset tilanneohjaukset

Ouman Plus -kodinohjausjärjestelmän käyttö perustuu tilanneohjauksiin, jotka toimivat tyypillisten kodin tilanteiden mukaan: kotona, yö, poissa, pitkään poissa ja tulossa kotiin.

Koti voidaan ohjata eri tilanneohjauksiin käyttöpaneelista tai etänä tekstiviestillä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Ouman Star-100R -koodiohisulkija sulkee sähköpistokkeet ja veden tulon sekä laskee lämmitystä ja ilmastointia vain avaimenperällä koskettamalla.

Enemmän turvallisuutta

Järjestelmä lisää kodin ja sen rakenteiden turvallisuutta uhkaavissa tilanteissa. Esimerkiksi palovaroittimen hälyttäessä järjestelmä kytkee ilmastoinnin kokonaan pois päältä, mutta häkävaarassa ilmastointi ohjataan täydelle teholle. Mahdollisiin vesivuotopaikkoihin, kuten pesukoneen tai jakotukin alle, sijoitettujen vesivuotoilmaisimien hälyttäessä järjestelmä sulkee päävesijohdon. Murtovalvonnassa on kaksi tasoa: kuori- ja tilavalvonta. Kaikissa hälytystilanteissa järjestelmä hälyttää ja lähettää tekstiviestin halutuille henkilöille.

Ouman TCR-10 -huoneyksikön avulla säädät huonekohtaista lämmitystä vaivattomasti.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Huonekohtaista lämmönsäätöä

Järjestelmään kuuluu myös kenttäväylään kytkettävät, näytöllä varustetut huoneyksiköt, joiden avulla vaikutetaan huonekohtaiseen lämmitykseen, mutta myös koko lämmitysjärjestelmän pääsäätöön. Lämmitysjärjestelmä voi olla vesikeskuslämmityksen lisäksi sähkölämmitteinen lattia- tai patterilämmitys.

Valmis tuotekonsepti

Oumanin tuotefilosofiaan on aina kuulunut helppous. Erityistä huomiota on kiinnitetty järjestelmän suunnitteluun ja käyttöönottoon. Sitä varten on kehitetty helppokäyttöinen suunnittelu- ja käyttöönotto-ohjelma, Plus Tool. Sen avulla syntyy sähkösuunnitelmaan kotiautomaatio-osuus ja laiteluettelo hintoineen. Toimitussisältöön kuuluvat myös kaikki tarvittavat kenttälaitteet, kuten liikeilmaisimet, ovi- ja lasirikkoilmaisimet, palovaroittimet, älykkäät huoneyksiköt, vesijohtoventtiili ja moottori jne. Kattavan kotiautomaation toimitussisällön laitehinta asettuu tyypillisesti kolmen ja neljän tuhannen euron väliin, josta rakentamisen perushankintoja ovat esim. palovaroittimet ja termostaatit.

 

Lisätietoja

Ouman Oy

MAINOS
MAINOS LOPPUU

www.ouman.fi

+358 4248401

Ouman Oy on vuonna 1988 perustettu älykästä ja helppokäyttöistä kiinteistöautomaatiota valmistava yritys. Ouman Oy on saavuttanut lämmönsäädön markkinajohtajuuden Suomessa. Menestyksen takana ovat asiakastarpeiden onnistunut täyttäminen, helppokäyttöisyys sekä tuotteiden tekninen edistyksellisyys ja luotettavuus.

MAINOS
MAINOS LOPPUU