Älykkäät ikkunat nostavat kodin uudelle tasolle

Talo

Uudenlaiset ikkunat auttavat tekemään talosta entistä miellyttävämmän asua. Lammin Ikkuna Oy:n Signal Window -ikkuna parantaa matkapuhelinverkon kuuluvuutta ja Eko Watti -ikkuna energiatehokkuutta.

Ikkunoiden erilaiset ja pitkälle mietityt ominaisuudet tekevät kodista entistä mukavamman ja paremman asua. Ei ole lainkaan sama, millaisen ikkunan kotiinsa valitsee, koska vaihtoehtoja on eri tarkoituksiin ja tarpeisiin.

Useimmissa nykykodeissa tavoitellaan energiatehokkuutta, mutta muitakin hienoja ominaisuuksia ikkunoissa on, kuten matkapuhelinsignaalin kulun edistäminen.

Lammin ikkunoita saa sekä vaivattomina valmistuotteina että mittatilauksena talon ja asukkaiden toiveiden mukaisesti.

Lammin energiatehokkaat ikkunat ovat pitkäikäinen valinta suomalaiseen kotiin. Ne sopivat sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin ja yhtä lailla yksityiskoteihin kuin toimistotiloihinkin.

Lammin Signal Window on ensimmäinen suomalainen ikkunaratkaisu, joka on suunniteltu parantamaan matkapuhelinten kuuluvuutta sisätiloissa.

Matkapuhelinsignaali kulkee vaivatta

Lammin Signal Window parantaa matkapuhelinverkon kuuluvuutta sisätiloissa, koska koko ikkunan pinta-ala on ikään kuin reitti matkapuhelinsignaalille. Jokaisen puhelinoperaattorin matkapuhelinsignaali läpäisee sen tehokkaasti.

Signal Window -ikkunat sopivat kaikenlaiseen rakentamiseen ja yhtä lailla esimerkiksi kodin tai toimiston ikkunoiksi. Ikkuna ei tarvitse huoltoa tai sähköä toimiakseen.

 

Signal Window -tuotteiden avulla myös tekstiviestit liikkuvat varmemmin. Videolta näet esimerkin kyseisestä ilmiöstä treffikutsun muodossa.

 

Nykypäivän energiatehokkaat rakennusmateriaalit vaikeuttavat usein signaalien kulkua ja voivat pahimmillaan jättää matkapuhelinsignaalin täysin rakennuksen ulkopuolelle. Vaikka Signal Window -ikkuna päästää signaalin läpi, se on myös erittäin energiatehokas ja pitää lämpöä hyvin. Tutustu huonoon sisätilojen kuuluvuuden ilmiöön ja Signal Window -ratkaisuun tarkemmin Lammin Ikkunan webinaaritallenteesta.

Lammi toimittaa Signal Window -ikkunat niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin ja vaikka valmiiksi asennettuina. Ikkunoihin voi valita lisävarusteet, kuten sälekaihtimet, omien tarpeiden mukaan.

Signal Window -ikkunoita kannattaa harkita sekä uusiin taloihin että remontointikohteisiin. Matkapuhelinten kuuluvuus ja netin toimivuus sisätiloissa on uusissa taloissa yleensä heikompi, mutta näillä ikkunoilla niihin voi vaikuttaa. Toisaalta taas vanhaa taloa remontoidessa Signal Window -ikkunoilla varmistetaan, ettei kuuluvuus heikkenisi.

Lammin energiaikkunoita on saatavilla sekä kiinteänä että avattavana mallina.

Satsaus energiatehokkuuteen kannattaa

Lammin Eko Watti -energiaikkuna on markkinoiden ensimmäinen A++-energialuokan ikkuna, jonka voi valita uudiskohteeseen ja remontoitavaan taloon.

Jos koti on vielä suunnitteluvaiheessa, kannattaa Eko Watti valita etenkin matalaenergiatalon tai passiivitalon ikkunaksi energiatehokkuutensa ja lämmönpitävyytensä ansiosta.

Jos remonttikohteesta halutaan mahdollisimman hyvin lämpöä pitävä, kannattaa myös valita Eko Watti. Se pienentää sähkölaskua ja parantaa kodin jälleenmyyntiarvoa, koska energiatehokkuus alkaa olla yhtä painavampi myyntivaltti.

Lammin energiaikkunoita on saatavilla sekä kiinteänä että avattavana mallina. Kiinteä ikkuna sopii suureksi maisemaikkunaksi, kun taas pienempi ikkuna on mukava saada avattua esimerkiksi pikatuuletukseen.

Energiaikkunoihin asennetaan tehtaalla valmiiksi tarvittavat lisävarusteet, kuten sälekaihtimet ja hyönteisverkot.

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Eko Watti Eko Watti -ikkuna energiatehokas ikkuna ikkuna ikkunat Lammin ikkunat Signal Window Signal Window -ikkuna

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.lammin.fi

Lammin Ikkunatehdas on jo 1960-luvulta lähtöisin toiminut ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Pientaloasiakkaat, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet saavat Lammin Ikkunalta aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.

Lue lisää: Lammin Ikkuna Oy