MAINOS

Älylukko avaa kotioven puhelimella

Talo

Jäivätkö avaimet kotiin? Ei hätää, sillä nerokas älylukko avautuu ilman avaimiakin. Uusi hybridilukko on helppo asentaa tavalliseen lukkoon, joka on jo valmiiksi ovessa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Useimmassa perheessä tämä on tuttu tilanne: Lapsi soittaa vanhemmilleen töihin ja kertoo, että avain on unohtunut eikä sisään pääse. Pitäisi odottaa vielä monta tuntia, ennen kuin joku tulee kotiin.

Yhä useampi seniori elää omassa kodissaan ulkopuolisen tuen avulla. Joskus asioita saattaa unohtua ja esimerkiksi avaimet jäädä sisäpuolelle – käyhän niin nuoremmillekin. Ikäihmisen turvallisuutta lisää, jos kotiin pääsee ilman avainta ja lähiomainen voi auttaa etänä, jos avain on jäänyt sisälle.

Siivoojat tai remontintekijät saattavat tulla askareisiinsa talonväen ollessa töissä. Silloin avaimettomasta sisäänpääsystä koituu paljon hyötyä.

Niinkin on sattunut, että vieraat ehtivät paikalle emännän ollessa vielä kaupassa ostamassa tarjottavia herkkuja. Eipä hätää, sillä digilukon ansiosta he pääsevät sisälle odottelemaan.

Nero-älylukituslaitteen avaimet on mahdollista jakaa etänä sovelluksen kautta, ja jotta oven saa auki, puhelimen pitää olla mukana. Ovea ei siis pysty aukaisemaan etänä, mutta avaimet pystyy jakamaan etänä, jotta esimerkiksi remonttimies pääsee omalla puhelimella sisälle.

 

Tavallisen lukon rinnalle

Monenmoiset avain- ja lukitusongelmat ratkeavat suomalaisen Oviku Oy:n kehittämällä Nero-älylukituslaitteella, jonka voi asentaa tavalliseen, jo olemassa olevaan lukkorunkoon ja lukkoon. Älylukko mahdollistaa oven avaamisen ilman avainta bluetooth-yhteyden välityksellä älylaitteella, yleensä kännykällä. Digitaalisena avaimena toimii älypuhelimen lisäksi myös esimerkiksi tabletti.

Nero-hybridilukossa vanha lukkopesä toimii, kuten ennenkin, ja siksi vanhat avaimet pelaavat ihan normaalisti digilukon rinnalla.

Älylukkoon ohjelmoidaan kestoavaimet, jotka toimivat aina ja ne voi antaa esimerkiksi perheelle ja ystäville. Väliaikaisia avaimia voi antaa esimerkiksi remontintekijöille tai muille satunnaisille vierailijoille. Avaimia voi poistaa ja muuttaa koska tahansa.

Helppo asennus

Nero-älylukituslaite asennetaan sisäpuolelle oven ja vääntönupin väliin. Asennuksen jälkeen oven ulkopuoli lukkoineen ei ole muuttunut, eli siihen ei kajota asennuksessa.

Neron asentaminen onnistuu kotinikkarilta itse, eikä vaadi erityisiä digitaitoja. Ohjeet ovat selkeät ja suomenkieliset.

Nero-älylukon asennus viimeistellään lataamalla sovelluskaupasta puhelimeen Oviku-sovellus, joka on saatavilla sekä IOS- ja Android-laitteille.

Asennuksesta ei jää jälkiä, joten Nero sopii esimerkiksi myös kerrostaloon, rivitaloon ja jopa vuokra-asuntoon. Älylukko on helppo ottaa mukaan, kun muuttaa uuteen kotiin.

 

Avaimia eri tarpeisiin

Taloyhtiössä avaimia saatetaan joutua jakamaan monille eri ihmisille. Asukkaat vaihtuvat ja on vaikea pysyä perillä siitä, missä ja kenellä avaimia on. Taloyhtiössäkin esimerkiksi huoltoyhtiöt, siivousfirmat ja kotiapu tarvitsevat omat avaimensa.

Älylukko mahdollistaa määräaikaisen tai vaikka kertaluonteisen avausoikeuden. Digitaalisen älylukon avulla avaimen voi jakaa esimerkiksi siivousfirmalle, huoltoyhtiölle sekä remontti- tai postimiehelle aikarajoitteiset avaimet.

Oviku Nero -älylukko mahdollistaa myös kulunvalvontaa esimerkiksi taloyhtiössä. Sen avulla voi seurata, kuka on kulkenut ovesta ja mihin kellonaikaan. Nero-älylukko soveltuu hyvin myös kerrostaloihin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

digilukko Nero-lukko Nero-älylukituslaite Nero-älylukko Oviku Oviku Nero -älylukko älylukituslaite älylukko