Anna auringon lämmittää – säästät energiaa

Talo

Ruukki® aurinkolämpöratkaisuilla lämmität jopa puolet käyttövedestäsi.

Mukavuus on kodeissa yleensä hyvä, mutta energiaa noiden mukavuuksien tekemiseen kuluu vuodessa paljon – ja se maksaa!

Ruukin Uudet aurinkolämpöjärjestelmät ovat yksi järkevimmistä tavoista tuottaa ympäristöystävällisesti ja edullisesti lämmintä mukavuutta kotiin.

Aurinkolämpöjärjestelmällä yksikertainen ratkaisu

Auringon tarjoama energiamäärä on valtava, siksi se kannattaa valjastaa käyttöön. Erityisesti Aurinkolämpöjärjestelmät ovat testattuja, turvallisia ja taloudellisia ratkaisuja energian tuottoon.

Ruukki on nyt tuonut uuden aurinkolämpötuoteperheen markkinoille. Tuoteperhe koostuu järjestelmistä, jotka ovat sellaisenaan käyttövalmiita. Myös lämminvesivaraajat kuuluvat valikoimaan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Ruukilta käyttövalmiit aurinkolämpöjärjestelmät

Aurinkokeräintyyppejä on kaksi. Classic solar(R) – keräinkenttä on upotettu lähes huomaamattomasti osaksi Ruukki Classic -katetta, kun taas Ruukki aurinkolämpöpakettien keräimet ovat tyypiltään katon päälle asennettavia, jolloin ne sopivat kattoon kuin kattoon mallista tai materiaalista riippumatta.

Kaikki järjestelmät koostuvat huippulaadukkaista yhteen sovitetuista komponenteista, jotka kestävät ja ovat edullisia käyttää.


Ruukki Classic®solar -lämpökatto lämminvesivaraajalla.


Ruukki® aurinkolämpöpaketti lämminvesivaraajalla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Miksi aurinkolämpö kannattaa?

Aurinkoenergian hyödyntämisestä on puhuttu pitkään. Pitkä ja pimeä syksy sekä sitä seuraavaa talvi herättävät luonnollisen epäilyn siitä, riittääkö Suomessa auringon paistetta.

– Uskomuksista poiketen Suomessa on hyvinkin suotuisat olosuhteet aurinkolämpöjärjestelmille. Auringon säteily on Suomessa energiantuotannon kannalta riittävää aina maaliskuusta syyskuun loppuun. Merkittävä määrä auringon energiasta saadaan hyödynnettyä huhtikuusta elokuuhun, jolloin auringon säteilystä saatavan energian määrä kuukausittain vaihtelee 150 kWh/m2 molemmin puolin, kertoo johtaja Matti Perttula Ruukilta.

Lue myös tämä

Valitse Ruukin täyden palvelun kattoremontti >

MAINOS
MAINOS LOPPUU