Neudorff Bio-aapinen – käytännöllinen puutarhan hoito-opas luonnon kiertokulusta

esbau bioaapinen

Neudorff kehittää ympäristöystävällisiä tuotteita kotiin ja puutarhaan. Olemme toimineet jo vuodesta 1854 lähtien! Silloin W. Neudorff GmbH KG perustettiin Königsbergissä, silloisessa Preussissa.

Päämääränämme on ollut aina vaikuttaa ympäristöön niin vähän kuin mahdollista. Saavutamme sen käyttämällä uusiutuvaa energiaa tuotannossamme ja valitsemalla tuotteisiimme nopeasti uusiutuvia raaka-aineita. Jotta viihdyt puutarhassasi ja hoidat sitä hyvällä omallatunnolla.

Säilytä sinäkin puutarhassasi tämä kiertokulku, huolehdi, että hyötyeläimet, linnut, siilit ja muut puutarhan asukkaat viihtyvät luonasi. Näin pääset hieman lähemmäksi vihreää paratiisia heti kotiovellasi.

Lue ja selaa Neudorff Bio-aapisesta lisää tietoa >

VIKING puutarhasilppurit – puutarhan voimanpesät.

Kotipuutarha on oman hyvinvoinnin vihreä keidas. Se on kappale luontoa, jota hoidetaan ja vaalitaan rakkaudella, mikä antaa kotipuutarhurille samalla mielekästä tekemistä. Ennen kaikkea silloin, kun työtä ovat helpottamassa kätevät apuvälineet – esimerkiksi puutarhasilppuri.

Nämä koneet ovat monessakin mielessä todella hyödyllisiä: Niillä silppuat nurmien, puiden ja pensaiden leikkuujätteet, lehdet ja lakastuneet kukat mukaan lukien. Silppuri tekee tilaa puutarhaan hienontamalla monihaaraiset oksat, risut sekä muut kasvijätteet, jotka vuosi vuodelta on raivattava. Silppuri pienentää valtavasti materiaalin vaatimaa tilaa. Sillä saat kasvijätteet helposti ja mukavasti hävitettyä tai käytettyä kateaineena tai kompostin perustana.

Lisäksi puutarhasilppurilla saadaan arvokkaita raaka-aineita: Kompostoitu silppu sisältää juuri niitä ravinteita, joita kasvit tarvitsevat kukoistaakseen. Puutarhasilppurin terät leikkaavat kasvijätteet nopeasti korkealaatuiseksi lannoitteeksi lahoavaksi silpuksi.

Lue VIKING-silppuriopppaasta lisätietoa puutarhajätteen silppuamisesta >

 

Lue Lumonin Terassinäköaloja-lehti

Klikkaa ja avaa lehti > 

STIHL. Enemmän kuin pelkkä moottorisaha

Kun haluat laatua, uusinta tekniikkaa, ammattitaitoista palvelua sekä rahoillesi täydellistä vastinetta niin vastaus etsimääsi on maailman ykkösmerkki STIHL. Valikoimasta löytyy tuote jokaiseen tarpeeseen kaikille yhteisellä 100% STIHL laadulla.

Avaa STIHL-esite tästä >