Siirry pääsisältöön

Osallistu kilpailuun!

Voit voittaa Tempur-tyynyn

Koristekiviä puutarhaan

Piha
Koristekivet sopivat pihan koristeeksi, istutusalueiden katteeksi ja sokkelin vierustojen viimeistelyyn. Voit korvata kivillä myös istutuksia ja nurmikoita.

GrowHow’n Suomalaisten Puutarhakivien valikoimaa täydentää tänä keväänä veden hioma uutuus Surnia White. Tämä kaunotar on suomalaista luonnonkiveä, joka kestää ankarimmatkin olosuhteet. Kivien halkaisija on 20-40 mm. Veden hiomat kivet saavat näkymän kuin näkymän valoisammaksi.

Puutarhakivien käyttö on helppoa. Puhdista katettava alue rikkakasveista ja muotoile sopivaksi. Levitä alueelle suodatinkangas, joka säilyttää kivet puhtaina maa-aineksista. Tee sen jälkeen mahdolliset istutukset ja levitä lopuksi 2-6 cm kerros Surnia White-kiveä.

Kivet on pakattu 20 kg säkkeihin ja 500 kg jättisäkkeihin, jotka voit kuljettaa kaupasta kotiin peräkärryllä. Suurimmat 1 500 kilon säkit GrowHow lupaa toimittaa suoraan kotiin.

Suomalaisia Puutarhakiviä myyvät rauta-, puutarha- ja kotikaupat. 20 kg säkin hinta noin 18 euroa, 500 kg jättisäkin noin 270 euroa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisätietoja ja luettelo jälleenmyyjistä www.kotipuutarhuri.com.