MAINOS

Paloturvallinen teräshormi

Yleinen

Paloturvallinen ja metripakettina myytävä teräshormi Permeterin sopii niin moderniin rakentamiseen kuin sisustamiseenkin. Kevyt teräshormi on tarkoitettu puulämmitteisille tulisijoille, joissa hormiliitos on tulisijan päällä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Permeter-teräspiippu on CE-merkitty ja testattu lämpötilaluokkiin T400 ja T600 harmonisoidun tuotestandardin EN 1856-1:n mukaisesti. CEmerkintätestien lisäksi se on testattu myös paksummalla, 600 mm:n yläpohjaeristyksellä. Hormikoot ovat ø130, 150 ja 200 mm. Hormin sisäputken ja ulkokuoren materiaalivahvuus on 0,6 mm. Sisäputki on ulkokuoreltaan maalatuissa osissa ruostumatonta terästä 444 (1,4521) ja kirkkaassa tai harjatussa rosterissa haponkestävää terästä (1,4404). Eristeenä on 50 mm:n paksuinen sintraantumaton keraaminen kuitu. Hormijaksot liitetään toisiinsa kätevästi muhviliitoksin ja kuhunkin saumaan tulee kiinnityspanta.

Permeterin-teräshormin hankinta on helppoa: tarvitsee vain tietää hormin pituus ja sisähalkaisija. Permeter on aina valmispaketti. Hormin metripakettiin kuuluu aloituskappale, liukupanta, tarvittava määrä hormijaksoja, savupelti ja sadehattu. Läpivientipaketti on kehitetty eri katemateriaaleille ja siihen kuuluvat höyrynsulkukumi, peitekaulus, kannatinkehikko sekä aluskatteen ja vesikaton läpiviennit. Sisältö riippuu katemateriaalista. Hormin värivaihtoehtoina ovat kirkas ja harjattu RST sekä musta, harmaa ja valkoinen. Vesikaton ylittävä osa on saatavana myös tiilenpunaisena.

Lisätietoja: Schiedel Savuhormistot Oy, www.schiedel.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.